Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale jest niby jakiś crack i można grać za free na free wersji.

już nie ma cracka 

Opublikowano

A ta starsza wersja nie zupdatowana jest nadal dobra czy co?

Stara wersja jest outdated, i już nie da rady na niej grać.

Ten zamiennik co ci wysłałem jest również dobry.

Opublikowano

Ten zamiennik za przeproszeniem jest c*****y. Ten orbwalker darmowy od hondy7 jest o wiele lepszy od tego.

Jest lepszy, ale mnie osobiście jak vip wygaśnie wolę ten kiepski zamiennik ^^.

Opublikowano

Jak go testowałem to wgl prawie w cale nie lasthituje i nie ma np. tak jak w tym orbwalkerze od hondy np. u eza ze auto wali ze skili q i w..

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jak go testowałem to wgl prawie w cale nie lasthituje i nie ma np. tak jak w tym orbwalkerze od hondy np. u eza ze auto wali ze skili q i w..

bo SxOrbwalk to orbwalker a nie jakieś gówno między orbwalkerem i skryptem do champów jak hondy.

Ten zamiennik za przeproszeniem jest c*****y. Ten orbwalker darmowy od hondy7 jest o wiele lepszy od tego.

jak Sx lasthituje gorzej niż SOW to nie mam więcej pytań

Opublikowano

a mozesz podac ten sac:r ?

Jak bym mówił, do słupa nigdzie nie dostaniesz Sac:reborn, wydaj 10 euro i masz a nie, tylko zamienniki możemy ci zaoferować, ja lece na oryginalnym sac:r i nie jest źle, mozna zawsze jeszcze MMA kupic, zrobisz jak chcesz ^^.

Opublikowano

Jak bym mówił, do słupa nigdzie nie dostaniesz Sac:reborn, wydaj 10 euro i masz a nie, tylko zamienniki możemy ci zaoferować, ja lece na oryginalnym sac:r i nie jest źle, mozna zawsze jeszcze MMA kupic, zrobisz jak chcesz ^^.

10 funtów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...