Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z grą Assassin.

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, Dziś chciałem sobie od nowa zagrać w Assassina. Gra powinna działać mi na średnio-wysokich. A tak to gdy gram mam ok.20-30 fps. Gra bardzo się ścina. Gram na najniższych detalach w najniższej rozdzielczości  Bardzo dziwne. Każdy program wyłączony w tle jest tylko gra nie mam żadnych skypeów itd.. Proszę o pomoc..

Mój sprzęt:

GeForce 8500GT jutro wymieniam na gtx 260 bo czekam na przejściówkę.

AMD Athlom X2 Dual core procesor 5000+ 2.59GHz

RAM: 3 gb

Windows 8 Pro 64bit.

Inne gry np. Garry's Mod działa pięknie na najwyższych. Co mam z tym assasinem ? Patch jest 1.03 Gra oryginalna.

Ten assasin powinien mi działać przecież spokojnie na wysokich, a tak to ledwo niskie uciągam. Każda opcja w grze offnięta wszystko ustawione na 1 a rozdzielczość na 800. Gra ciągle się ścina w czym problem ? Optymalizacja gry ? Revelations działał mi zawsze miodnie na średnich. Nawet assasin creed 3 działał mi bardzo dobrze na niskich.

@Edit Gra to Assasin creed BrotherhooD

Opublikowano

Ustawiłem teraz wszystko na najniższe, pobrałem jakiegoś patcha z internetu który miał mi to naprawić niestety ciągle to samo.. Jakieś rady ?

Opublikowano

mi na moim kompie (sygnatura) działalo ok na niskich wszystko na 0 lub 1 a rozdzielczość 1280x6.. coś :)

76561198069051974.png

CPU: AMD Athlon 64 X2 4200+ 2,21 GHz

GPU: Nvidia GeForce 8600 GT

RAM: 2 GB

HDD:  SEAGATE 75 GB

Opublikowano

Dobra problem naprawiony. Wina byla karta 8500gt ktora miala artefakty i byla na wyczerpaniu. Zmienilem karte na 260gtx i teraz gram ze wszystkim na max w fullhd 40-60fps.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...