Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Hacka do 4story EG

dawidp70

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Pobrałem 4story EG z tej strony:

http://4story.eterniagames.com/

Potrzebuję do niego hacka ale nigdzie nie mogę znaleźć takiego, który mi odpowiada.Chciałbym, aby miał mniej więcej takie opcje:

- Możliwość dodania lvl-a;

- Możliwość dodania gold'a;

- Możliwość ulepszania itemów +24;

Te opcje najbardziej mnie interesuja jeżeli w jednym hacku nie ma tych opcji prosiłbym o podanie hacka z przynajmniej jedną opcją.

Dziękuję!Pozdrawiam!

Opublikowano

Napewno nie da się znaleźć?! A czy istnieja hacki na 4story PL? I mam jeszcze jedno pytanie: Na 4story EG będą hacki na 1 uderzenie 1 kill? lub cos podobnego?

Opublikowano

Napewno nie da się znaleźć?! A czy istnieja hacki na 4story PL? I mam jeszcze jedno pytanie: Na 4story EG będą hacki na 1 uderzenie 1 kill? lub cos podobnego?

Zadajesz bez sensowne pytanie gdzie juz byla odpowiedz. Niema juz takich typu hackow ( 1 hit itp ). Do PL'a aktualnie niema jeszcze zaaktualizowanego hacka.

-

Jak bedzie, wysle go.

Opublikowano

Zadajesz bez sensowne pytanie gdzie juz byla odpowiedz. Niema juz takich typu hackow ( 1 hit itp ). Do PL'a aktualnie niema jeszcze zaaktualizowanego hacka.

-

Jak bedzie, wysle go.

Wystarczy poszukać na niemieckich forach a znajdziesz tego pełno , lecz po prostu wykrywalność jest 100% i nie ma sensu używać czegoś , jak pamiętam z starych dobrych czasów najlepsza gra jest fair play.

Opublikowano

Wystarczy poszukać na niemieckich forach a znajdziesz tego pełno , lecz po prostu wykrywalność jest 100% i nie ma sensu używać czegoś , jak pamiętam z starych dobrych czasów najlepsza gra jest fair play.

Nigdzie niema. Szukalem na wszystkich forach o hackach itp.

Opublikowano

Piszecie ze nie ma hacków a na Bitwach widac gosci co na kill hackach biegają wiec jakies muszą istniec

Mi by wystarczyl hack na ulepszania itemów .....;)

Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...