Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wyjść z bronzu

EuFoRuCzNy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musisz umieć grać i wykorzystywać swój team. Przede wszystkim teamwork wygrywa gry, bo sam nic nie zrobisz vs 5. Stawiaj wardy w najbardziej strategicznych miejscach, pomagaj swojej drużynie np. gankuj na linie. Naucz się farmić, wtedy będziesz miał przewagę w złocie nad przeciwnikiem.

Opublikowano

Graj junglerami (np. J4, bardzo łatwo się nim gankuje i może carrować spokojnie gry). Dzięki byciu na tej pozycji masz wpływ na wszystkie lane. Widzisz, że np. Bot i mid sobie nie radzą. To praktycznie do 20 minuty gry musisz być na obu lane naraz. Nie możesz pozwolić by Twoja drużyna feedowała, a wręcz przeciwnie. Musisz ich nafeedować :)

Ew. mid (np. Zed) też może być dobrym wyborem. Gdy spushujesz swojego lane to spokojnie możesz chodzić gankować bota lub topa :)

916741414680034286162.png

Opublikowano

pobierz bot of legende lub leagueofsharks ( czy jakos tak ) i wtedy grasz i masz duze win ratio xerathem / syndrom / tristanom / vaynOM. 

sprawdzone & polecam.

@Edit : i latwo wyjciesz z bronzu.

empty

Opublikowano

slyszalem pewna legende  ze wyjsc z brazu bardzo ciezko 

ze wiele osob polegla by uciec ale zawsze przy bramie albo zostawiali zatrzymani lub zabijani 

inni juz z depresji wytrzymac nie mogli i samobojstwa popelniali 

a jednak nie ktorym sie udolo i sa szczesliwi jak nigdy dotad 

ale w silverze nie ma rozowo i historia sie za petla :)

sorki za moj polski 

Opublikowano

polecam grać adc mój kolega mainuje adc i z ok 20 gier przegrał 4.Ja rzadko gram adc a na rankedach spisuje sie w tej roli b.dobrze

shockblade_zed_by_greenmotion-d73k92u.jp

///.. The Shadows Have Enlightened Me..\\\

Opublikowano

Jeżeli umiesz grać staraj się grać jungle , albo mida z teleportem wtedy masz kontrolę nad całą grą . 

Pickuj na mida takie postacie jak : Fizza , Akali ( nikt w brązie nie wie jak na to grać , a łatwo tym wycarrować ) 

Pickuj też Kassadina też moze byc z teleportem lub Twisted Fate'a.

Opublikowano

nie graj 20 postaciami tylko 3-4 max. i naucz sie nimi grac bardzo dobrze. najlepiej na jungle midzie lub tez adc. ale bardziej to mid jungle carruje gry. wygrywa sie gry wizją jak i farmą bo za zabicie masz tyle samo golda co z 18 minionow :)

Age is just a number :)

Opublikowano

gram 3 pistacjami jungle:Xin Mid:Akali Support:Blidz do ktoś do mi nich wskazówki?

Uwaga ja top,a lubię ale nie zbyt ogarniam a adc nie umjem nimi grać

Opublikowano

Nie da się wyjść z brązu, to brąz wychodzi z Ciebie, gdy patrzysz na swoje błędy i starasz się je poprawić. Dzięki temu wbiłem diament

Opublikowano

1) zainstalować program typu Bol, L# pomoże Ci w tym - lepszy orbwalking, wykonywanie comba...

2) staraj się grać lepiej, ucz się na własnych błędach, graj tym czym najlepiej potrafisz, staraj się korzystnie wpływać na team ( nikt lubi być obrażany, jakieś miłe słówka please buy wards, [ chyba tam niewykonalne ] ). Graj najlepiej duo z jakimś lepszym kolegą unranked-silver żeby pomógł Ci zdobyć grę do zwycięstwa, we dwóch jest raźniej.

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...