Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto wracać? Jak z zabezpieczeniami?

Dzienny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Już chyba ponad rok minął od czasu zakończenia mojej przygody z diablo, którego powodem była kradzież konta. Od kilku dni zastanawiam się nad powrotem, ale mam kilka pytań.

1. Słyszałem o tych "tokenach", które podobno są "darmowe" na telefony komórkowe. Chciałbym wiedzieć, czy one są w 100% darmowe, jak działają i o co dokładnie dają. Warto ich używać?

2. Podobno teraz wyszedł ten nowy dodatek do Diablo, opłaca się go kupować, co on tam dokładnie dodaje.

3. W jaki sposób usuwać znajomych oraz postacie (po osobie, która mi to konto ukradło zostało trochę śmieci...)?

4. Którą postacią teraz będzie się lepiej i ciekawiej grało solo. Mnich czy czarodziej?

5. Warto w ogóle wracać do diablo?

Opublikowano

@TheDayderPL

1. Słyszałem o tych "tokenach", które podobno są "darmowe" na telefony komórkowe. Chciałbym wiedzieć, czy one są w 100% darmowe, jak działają i o co dokładnie dają. Warto ich używać?

Tak. Są one w 100% darmowe. Działają w ten sposób, że jak się logujesz na konto w grze lub na stronie to musisz wpisać token. Zdecydowanie warto :D

2. Podobno teraz wyszedł ten nowy dodatek do Diablo, opłaca się go kupować, co on tam dokładnie dodaje.

Tak. Opłaca się go kupić. Nowa postać oraz miasto, a także tryb przygody.

3. W jaki sposób usuwać znajomych oraz postacie (po osobie, która mi to konto ukradło zostało trochę śmieci...)?

Aby usunąć postać należy kliknąć przycisk Zmień postać. Następnie klikasz przycisk Usuń znajdujący się w prawym dolnym rogu ekranu.

4. Którą postacią teraz będzie się lepiej i ciekawiej grało solo. Mnich czy czarodziej?

Mnich. Bardzo mobilny (jak dla mnie). Duży dmg i spoko skile.

5. Warto w ogóle wracać do diablo?

http://www.mpcforum.pl/topic/1198909-diablo-3-czy-warto/

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...