Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] System ulepszeń.

Craaash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć szykuję na swój serwer system ulepszeń. I tu pada pytanie do was - dać możliwość na nie ulepszenie przedmiotów, czy zawsze ma ulepszać?

Z góry dzięki za odpowiedź! 

Opublikowano

What? Czyli np na miecz mozesz z 30l trafic ostrosc 20? Czy co?

Polecam wytłumaczyć jaśniej o co chodzi jesli liczysz na odp. poparcia ...

Pomogłem? Kliknij magiczny guzik - Lubie To

Opublikowano

Precyzyjniej - będzie to serwer wojny gildii  w klimacie RPG. Tworze właśnie system ulepszeń - z podstawowe bronie ulepsza się na coraz to silniejsze. I tu właśnie pada moje pytanie - czy ma być 100% na ulepszenie, czy lepiej żeby czasami nie ulepszyło tylko pozostawiło broń na tym samym poziomie?

Mam nadzieję, że teraz jest jaśniej. :)

Opublikowano

Hmm...

Moze zrob cos calkiem nowego - serwerowy texturepack + zmiana nazw itemow.

np Diamentowy miecz = Katana + ostrosc np 10  ale przy uderzeniu innego gracza takim czyms przeciwnikowi spada (zdejmuje sie i wyrzuca z eq) np kask gracza.

Taki pomysl - cos nowego czego nie ma raczej nigdzie :D

Sam lubie oryginalne pomysly. Nie lubie jesli na 10000000 serwerow wszedzie to samo. Kazdy powinien byc oryginalny i niepowtarzalny 

Pomogłem? Kliknij magiczny guzik - Lubie To

Opublikowano

Wydaje mi się, że nigdzie nie ma czegoś takiego jak system ulepszeń. :) Odpowie ktoś na moje pytanie? :)

Jak dla mnie najlepiej by było, żeby razem z lvl'em podnosiła się szansa na ulepszenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...