Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Zmiana Nicku W Wr

RMCF1902

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam a więc dziś chciałbym wam przedstawić jak zmienić nick w grze warrock. A więc zaczynajmy:

1. Logujemy się na stronce www.gamersfirst.com (widać na ss poniżej)

592a178b42409_post-48159-127049835543_thumb.jpg

2. Teraz klikamy na "marketplace" lub "sklep" zależne od wersji językowej (jak na ss)

592a178b58e8b_post-48159-127049842435_thumb.jpg

3. Następnie wybieramy z listy nasz nick pod napisem warrock (jak widać to na ss)

592a178b6aa78_post-48159-127049847807_thumb.jpg

4. Otóż teraz przenosi nas do marketplace i tam klikamy na:

a) klikamy na zakładkę px

b ) teraz koło px "character name change" wybieramy "I want this" (widać wszystko na ss)

592a178b7be18_post-48159-127049862804_thumb.jpg

Niestety tutaj kończy się moja pomoc ze zdjęciami nastepny punkt muszę wytłumaczyć wam słowami.

5. Po tym udanym zakupie na tabliczce na samym dole ustaw na "Change my nick now - zmień mój nick teraz), kliknij, że zmieniasz twój nickname.

6. Ta możliwość zmiany twojego nick'u także powinna pokazać się w twoim koncie w detalach jako link.

7. * Jeśli masz już ten przedmiot, nie będziesz mógł kupić go ponownie w sklepiku, zamiast napisu ("I want This" - Ja chcę to) przycisk zmieni się na ("I have this!Change my nickname!" - Ja mam to! Zmień mój nick! )

Ważne informacje:

Kiedy nazwa jest zmieniona. Stara nazwa trwale jest zablokowana i nie może być użyta ponownie. Będziemy prawdopodobnie odblokowywać zablokowane nazwy. Chcę także uaktualnić informacje bo wypada żeby to było dostępne.

Ten przedmiot użyjesz tylko raz. Kiedy nazwa zostanie zmodyfikowana, to nie będzie mogła być zmieniona z powrotem. Upewnij się, że z twoim nowym nickiem jesteś szczęśliwy zanim sfinalizujesz zmianę nicku.

Hmm życzę miłej lektury hmm mam nadzieję że się przyda :) wasz kidmod:)

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Poradnik bardzo ładny oprawa graficzna jest więc należy się +. Może wreszcie nie będą zakładać bezsensownych tematów i pytać jak zmienić nick w WR.