Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora na modzie

Miiriv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak to jest teraz z graniem na modzie na servie Balmora bo miałem dropki na modzie i woja na modzie robione ale dropy dostały bana za bota a woj za powiązanie z nimi teraz planuje ninjie zrobić ale oglądałem filmik na YT jak banują boty i oni sprawdzali czy gracz ma jakiś dany wpis jeśli nie ma to nie grał na modzie a jeśli ma to znaczy grał i dostawał bez pytania bana

i właśnie mam pytanie czy to prawda widać kto na modzie gra ? wtedy owszem miałem wgrane moda do clienta Balmory (jak dostałem) ale teraz że nie mam Balmory gram na cliencie Pandory

Czy oni mają w cliencie swoim zabezpieczenie przed modem że kto odpali na nim moda dostanie prędzej czy później bana ?

Bo robię ninje sobie i też gram na modzie bo mi sie zdaje że mój woj raczej nie dostałby bana tylko mi te boty złapali to dostał za powiązanie z nimi

dam like za sensowne odp

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

-----------------------------------------------

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...