Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry z xbox live gold- na stale?

ukaszef

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Pytanie moze sie wydac smieszne dla osob obeznanych w temacie ale xboxa 360 mam dopiero od tygodnia, poki co korzystam z darmowego konta live ktore jest chyba aktywne przez 3 miesiace za darmo od zalozenia. Korzystam z niego na razie glownie po to zeby posciagac i pograc w jakies dema. Slyszalem natomiast o xbox live gold, wyswietla mi sie to tez ciagle na stronie glownej po wlaczeniu xboxa. I tu rodzi sie moje pytanie- czy jest wykupie abonament, obojetnie na jaki czas, to czy po uplywie jego waznosci (jesli nie zdecyduje sie przedluzyc uslugi) gry sciagniete dzieki usludze live gold beda dalej dostepne dla mnie i moje na wlasnosc? Czy moze znikna razem z abonamentem?

Inne pytanie wywodzace sie z pierwszego- czy warto? 120zl za rok to nie jest duza kwota ale jednak jest to jakas kasa. Czy gry udostepniane nam do sciagniecia za darmo sa warte tej kasy czy bardziej moze chodzi o to ze sama gra przez internet dzieki goldowi jest tym co sprawia ze jest sens wykupic abonament? Gry z tego co slyszalem sa 2 co miesiac i jakos ciezko mi uwierzyc ze za 120zl rocznie dostane super opcje do grania online a do tego 2 dobre gry miesiecznie ;p.

Oswieccie laika zaczynajacego przygode z xboxem ;). Pozdrawiam!

Opublikowano

Tak, gry zostają na twoim koncie i możesz w nie grać i pobierać kiedy zechcesz. Na moje się opłaca jak grasz na multi, dla samych darmowych gier to sensu nie ma, to taki dodatek.

na wiki masz liste gier jakie byly za darmo, widac, ze coraz lepsze/nowsze tytuly dawaja

Opublikowano

ja polecam si generowac sobie triale i mozesz grac dzieki temu online a jak beda jakies fajne gry w games with gold to kupujesz kod miesieczny na allegro za okolo 10 zl i spokojnie 3 gry chapniesz jak aktywujesz 15 dnia miesiaca sciagasz pierwsza gre 16 dnia 2 gre a 1 nastepnego miesiaca 3 gre

Opublikowano

dzieki za odpowiedzi ;) powiedzcie mi jeszcze jedna rzecz: na allegro mozna spotkac aukcje gdzie sprzedaja konto live gold ale tez inne w ktorych "konto nie zyskuje statusu gold" i nie wiem o co chodzi. nie chce sie potknac starajac sie oszczedzic ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...