Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bol vs L#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

Proszę napisać w tym temacie różnice pomiędzy dwoma botami oraz opisać ich wykrywalność gdyż słyszałem ze Riot skanuje rejestry pamieć, i wyszukuje procesów Bola. Proszę aby wypowiadały się osoby które grały na obydwu botach.

Nie interesuje mnie odpowiedz ,, bo free,,

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Bol vip sac+ps+Evadeee = easy win

Takie wypowiedzi mnie nie interesują mówiłem

Opublikowano

Grałem na obydwu, i L# moim zdaniem lepszy. Program jest nowy, i cały czas się rozbudowuje, na chwilę obecną, do 80% championów są działające, dobre skrypty. Sharp jest podobno budowany na jakims lepszym silniku/języku niż BoL, i to widać. Odpal sobie StonedAmumu, jego Q wchodzą PERFEKCYJNIE. Szybkie updaty, miłe i pomocne community, profesjonalizm. Do tego ostatnio wprowadzony client pozwala ci od razu pobrać każdy jeden skrypt z poziomu klienta. Żadnych ograniczeń. Orbwalker L#, czyli Marksman także przebija płatnego Reborna w BoL'u idealnym wprost orbwalkingiem oraz lasthitowaniem. Ogólnie polecam mocno, wiadomo, najlepiej jednak samemu wypróbować i wyrobić sobie opinię.

1qQSmS3.png

Opublikowano

Grałem na obydwu, i L# moim zdaniem lepszy. Program jest nowy, i cały czas się rozbudowuje, na chwilę obecną, do 80% championów są działające, dobre skrypty. Sharp jest podobno budowany na jakims lepszym silniku/języku niż BoL, i to widać. Odpal sobie StonedAmumu, jego Q wchodzą PERFEKCYJNIE. Szybkie updaty, miłe i pomocne community, profesjonalizm. Do tego ostatnio wprowadzony client pozwala ci od razu pobrać każdy jeden skrypt z poziomu klienta. Żadnych ograniczeń. Orbwalker L#, czyli Marksman także przebija płatnego Reborna w BoL'u idealnym wprost orbwalkingiem oraz lasthitowaniem. Ogólnie polecam mocno, wiadomo, najlepiej jednak samemu wypróbować i wyrobić sobie opinię.

Zachwalasz to tak że sam mam L# przetestować...

jest gdzieś poradnik do tego Leaguesharp?

Opublikowano

Nie potrzebny, pobierasz stąd:

http://www.joduska.me/forum/index.php

Potem wchodzi się w zakładkę Assembles > Add Assembly, i spod zakładki Github wybiera się stronę writera, a potem skrypt.

Tu masz listę skryptów, jaki u kogo: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1exsrfebxTcmTf91kJDhHYPFVeM3G077j84Pjcb9ddYM/pubhtml#

A są dostępne skrypty typy evadeee

Opublikowano

A jak z wykrywalnosc? Czy były już jakieś skargi?

Opublikowano

BoL 1.0 ze względu na swój wiek nieco odstaje pod względem interfejsu, jednak skrypty stoją na takim samym poziomie, co w l# (i to "rozbudowane" api nie pozwala w łatwy sposób sprawdzić rzeczy typu dmg ze zniszczenia q katariny na celu). Natomiast BoL 2.0 możliwościami w skryptach, injectorem, w którym można je dodawać jednym kliknięciem i obsługą LoLa, Strife, HoN, Smite nieco przewyższa L#.

Opublikowano

BoL 1.0 ze względu na swój wiek nieco odstaje pod względem interfejsu, jednak skrypty stoją na takim samym poziomie, co w l# (i to "rozbudowane" api nie pozwala w łatwy sposób sprawdzić rzeczy typu dmg ze zniszczenia q katariny na celu). Natomiast BoL 2.0 możliwościami w skryptach, injectorem, w którym można je dodawać jednym kliknięciem i obsługą LoLa, Strife, HoN, Smite nieco przewyższa L#.

Czy wiadomo coś więcej już na temat bola 2.0 gdyż wiem ze bol to pewna Firma i grało mi się naprawdę przyjemnie.

Dzis testowałem #L na Yol0Riven Tez jest naprawdę świetny Robiłem ludzi jak chciałem.

Proszę dalej się wypowiadać w temacie.

Opublikowano

Czy wiadomo coś więcej już na temat bola 2.0 gdyż wiem ze bol to pewna Firma i grało mi się naprawdę przyjemnie.

Dzis testowałem #L na Yol0Riven Tez jest naprawdę świetny Robiłem ludzi jak chciałem.

Proszę dalej się wypowiadać w temacie.

Dla VIPów dostępna jest w pełni funkcjonalna wersja, a osoby sprzedające skrypty mają czas do listopada na pokazanie ich w wersji dla BoLa 2.0.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...