Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukamy Sponsora

Experi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

/

E

/

K

/

L

/

A

/

M

/

A

Witam

Szukamy Sponsora Poważnego który ma podejście do sprawy

Na chwilę obecną mamy 60% może 70% Plików skończonych może troszkę miej

Generalnie chodzi o to wiem że Sponsor Wymaga każdy 95% Skończonych Plików bądź i 100%

Więc tak szukamy Sponsora z którym można dogadać się czy wypali wgl współpraca czy nie wypali

Co Oferujemy:

Nasz Team Składa się z dwóch osób

Każda z tych dwóch osób jest pełnoletnia.

Mamy Własne Pliki

Typ Serwera Easy

60%-70% może mniej skończony projekt

Stoimy na Vps na chwilę obecną

100 % Komunikacji Głosowej,Pisemnej,Telefonicznej

Ogarnięty Team

% z IS'a do uzgodnienia

Wyrozumiałość

Ranga w grze + na forum [TS3]

Czego Oczekujemy:

Doskonałego Kontaktu

Uczciwości

poważnego podejścia do Projektu

Wyrozumiałości

Kultury.

Więcej informacji pod nr GG:26498826

Pozdrawiam.

Cyrk.png

Opublikowano

Ani jednego przecinka postawionego, a jak już jest, to źle usytuowany.

Jak widzę Twoje składanie zdań oraz Twoją interpunkcję, robi mi się niedobrze.

Nie wiem jak z serwerem, lecz jeśli robisz dobre serwery, to weź chociaż naucz się poprawnej polszczyzny.

Jeśli gospodarz jest lichy, to i gospodarstwo byle jakie.

Opublikowano

Ani jednego przecinka postawionego, a jak już jest, to źle usytuowany.

Jak widzę Twoje składanie zdań oraz Twoją interpunkcję, robi mi się niedobrze.

Nie wiem jak z serwerem, lecz jeśli robisz dobre serwery, to weź chociaż naucz się poprawnej polszczyzny.

Jeśli gospodarz jest lichy, to i gospodarstwo byle jakie.

Pytanie mam co ma gówno do kiełbasy piszę na szybko więc nie robię interpunkcji więc rzygać mi się chce jeżeli szukasz gospodarstwa to polecam symulator famy.

Cyrk.png

Opublikowano

Pytanie mam co ma gówno do kiełbasy piszę na szybko więc nie robię interpunkcji więc rzygać mi się chce jeżeli szukasz gospodarstwa to polecam symulator famy.

Naucz się przyjmować krytykę.

Szukasz sponsora, a to ważna sprawa i piszesz na szybko - śmiechu warte!

Przy okazji - rzygać, to może kot. :)

Opublikowano

Naucz się przyjmować krytykę.

Szukasz sponsora, a to ważna sprawa i piszesz na szybko - śmiechu warte!

Przy okazji - rzygać, to może kot. :)

Jak nie jesteś sponsorem ani nikim innym to masz tu gówno do gadania.Śmiechu jest warte, że się tu udzielasz, a nic znaczącego tu nie wznosisz.Powiedz to osobom, które miały po 14 lat nie wiedzą co to cała poprawność językowa i nabiły hajs.

ezgif-1-018983d124.gif

Opublikowano

Jak nie jesteś sponsorem ani nikim innym to masz tu gówno do gadania.Śmiechu jest warte, że się tu udzielasz, a nic znaczącego tu nie wznosisz.Powiedz to osobom, które miały po 14 lat nie wiedzą co to cała poprawność językowa i nabiły hajs.

"Jak nie jesteś sponsorem ani nikim innym to masz tu gówno do gadania." - jestem człowiek, tak jak Ty, tylko różnimy się znacznie - mnie nauczono w domu kultury, Ciebie najwyraźniej nie.

"Śmiechu jest warte, że się tu udzielasz, a nic znaczącego tu nie wznosisz." - nie zapominaj, że Twój post również nic ciekawego tutaj nie wnosi.

"Powiedz to osobom, które miały po 14 lat nie wiedzą co to cała poprawność językowa i nabiły hajs." - matka musi w końcu płacić za rachunki, więc chwała im za zarobek, które powędrowało na jej konto bankowe. 

Szukamy sponsora - zauważyłem, że również się do tego mieszasz, więc na moje przypuszczenia jesteś osobą z teamu. W dodatku nie umiesz poprawnie pisać, co jest przejawem analfabetyzmu. Zamiast brać się za serwery, wziąłbyś się w końcu do nauki i zrobił własnej matce tę przyjemność i pokazać, że jej syn coś w życiu potrafi, niż tylko jeść, spać i siedzieć przed kompem. Pozdrawiam.

Opublikowano

"Jak nie jesteś sponsorem ani nikim innym to masz tu gówno do gadania." - jestem człowiek, tak jak Ty, tylko różnimy się znacznie - mnie nauczono w domu kultury, Ciebie najwyraźniej nie.

"Śmiechu jest warte, że się tu udzielasz, a nic znaczącego tu nie wznosisz." - nie zapominaj, że Twój post również nic ciekawego tutaj nie wnosi.

"Powiedz to osobom, które miały po 14 lat nie wiedzą co to cała poprawność językowa i nabiły hajs." - matka musi w końcu płacić za rachunki, więc chwała im za zarobek, które powędrowało na jej konto bankowe. 

Szukamy sponsora - zauważyłem, że również się do tego mieszasz, więc na moje przypuszczenia jesteś osobą z teamu. W dodatku nie umiesz poprawnie pisać, co jest przejawem analfabetyzmu. Zamiast brać się za serwery, wziąłbyś się w końcu do nauki i zrobił własnej matce tę przyjemność i pokazać, że jej syn coś w życiu potrafi, niż tylko jeść, spać i siedzieć przed kompem. Pozdrawiam.

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHA... bez komentarza, napinaczu internetowy :) Sory ale przykro mi skończyłem szkołę i posiadam takie coś jak "studia", na które pewnie ty się nie dostaniesz po szkole zawodowej.xD Jakbyś nie wiedział to można już posiadać konto bankowe od 13 lat, ale pewnie tego nie wiesz, bo skąd.Nie wiem po czym wywnioskowałeś, po jednym poście, że nie potrafię pisać.xD Ja przynajmniej to traktuje jako rozrywkę a nie jestem dzieckiem komputera i posiadam inne zajęcia, jak pierdolenie głupot na forum, idź pograj w tego metina czy coś i się zajmij czymś pożytecznym.Napisane jest , że szuka sponsora, a nie gadasz o kulturze, która mówi, żeby nie wpierdalać się jak się o nikogo nie prosi do dyskusji.Idź się lecz.Pozdrawiam.

ezgif-1-018983d124.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...