Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rolnik szuka żony.

Hasta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o tym programie? Uważacie, że ktokolwiek z tych osób zaręczy się? A teraz do panów - podoba wam się jakaś dziewczyna z uczestniczek? :)

Opublikowano

Ech te polskie programy. Jak dla mnie to jedna wielka głupota i bezsens.

Wtedy ludzie myślą, że wieś to jedno wielka "wiocha", "wstyd" i "hańba", a to wcale nie prawda.

Mam znajomych ze wsi i to są normalni ludzie jak Ci miastowi, nawet bardziej kulturalni. 

Opublikowano

Ech te polskie programy. Jak dla mnie to jedna wielka głupota i bezsens.

Wtedy ludzie myślą, że wieś to jedno wielka "wiocha", "wstyd" i "hańba", a to wcale nie prawda.

Mam znajomych ze wsi i to są normalni ludzie jak Ci miastowi, nawet bardziej kulturalni. 

Polskie programy? :D

To wszystko jest sciagane z ameryki, to w ameryce powstaja takie pomysly, a polacy to kopiują :D

Wiesz skad jest Warsaw Shore? Z amerykanskich odpowiednikow New Jersey Shore itp. 

Ta cala fala debilizmu i gówna w telewizji przyleciała z nowoczesnej ameryki :D

Opublikowano

Takie programy jak rolnik szuka żony, trudne sprawy i szkoła TO NIE SĄ PROGRAMY, KTÓRE WAS OBIERAJĄ NA TARGET.

Więc zamiast im napędzać sprzedaż a potem wzdychać to przestańcie o nich rozmawiać i je oglądać. Te programy były

projektowane z myślą o ludziach z mniejszych miejscowości / ew. dla ludzi starszych.

Także się nie rozpędzajcie w tym temacie bo tylko prezentujecie swoją biedę umysłową.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serial jest niby głupi, ale fajnie się go ogląda, myślę że to tak specjalnie jest zrobione :D

Głupie to było Warshaw Shore...

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...