Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shunwell vs Atlantiss

mikiway

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepszy jest global :) Jesli masz taki wybor wez globala :)

Wybierajac pomiedzy Sunwellem a Atlantissem wybralbym Atlantiss dlaczego?

-Dojrzalsi gracze

-Serwer rozwijajacy sie

-Stala liczba osob 500

-Bardzo dobra administracja WYKSZTALCONA!

-Reszte znajdziesz u nich na stronie :)

-Wkrótce wchodzi nowy patch 4.3.4 :)

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

Najlepszy jest global :) Jesli masz taki wybor wez globala :)

Wybierajac pomiedzy Sunwellem a Atlantissem wybralbym Atlantiss dlaczego?

-Dojrzalsi gracze

-Serwer rozwijajacy sie

-Stala liczba osob 500

-Bardzo dobra administracja WYKSZTALCONA!

-Reszte znajdziesz u nich na stronie :)

-Wkrótce wchodzi nowy patch 4.3.4 :)

Good joke.

Sunwell.

- Premium Pointy.

- GS > Skill.

+/- Liczba online.

- WOTLK.

- Wydział śledczy Xinefa. :P (Była taka sytuacja pamiętam jak czytałem ich forum)

+ Najstarszy polski priv bo zaczynał na Pre TBC 1.6.0 patchu.

Atlantiss.

- Good joke że administracja ogarnięta bo tak nie jest. Może tylko Armano ale reszta to kretyni. A Emtec leje ciepłym moczem na to co się dzieje.

- Rozwijający się? Ah tak... 4.3.4 Soon...

- Co kurde? Dojrzalsi gracze? Dobre sobie! xD W kekach znajdziesz masę kretynów a w ally też ich nie brakuje. xD

+/- Jedyny polski realm Cata, ale można polemizować o plusach i minusach.

- Liczba nic nie znaczy w przeciwieństwie do ogaru administracji którego brak.

Opublikowano

Good joke.

Sunwell.

- Premium Pointy.

- GS > Skill.

+/- Liczba online.

- WOTLK.

- Wydział śledczy Xinefa. :P (Była taka sytuacja pamiętam jak czytałem ich forum)

+ Najstarszy polski priv bo zaczynał na Pre TBC 1.6.0 patchu.

Atlantiss.

- Good joke że administracja ogarnięta bo tak nie jest. Może tylko Armano ale reszta to kretyni. A Emtec leje ciepłym moczem na to co się dzieje.

- Rozwijający się? Ah tak... 4.3.4 Soon...

- Co kurde? Dojrzalsi gracze? Dobre sobie! xD W kekach znajdziesz masę kretynów a w ally też ich nie brakuje. xD

+/- Jedyny polski realm Cata, ale można polemizować o plusach i minusach.

- Liczba nic nie znaczy w przeciwieństwie do ogaru administracji którego brak.

Uwierz przez 4 miesiące kiedy tam grałem poznałem masę mądrych i dojrzałych ludzi, nawet 16-latkowie mieli swoje poglądy na różne rzeczy i nie były to gimbusy... Więc nie wiem jak jest teraz ale doskonałym przykładem ogarnietych graczy jest Hycina, Phoboss i vego :)

giphy.gif

Opublikowano

Ja ze swojej strony polecam sunwella . Bardziej doświadczona administracji . Bardzo mała ilość bugów . Może i jest ciągle wotlk , ale po jakiego ciula mają dodać cata który będzie pobugowane . Na sunwellu nie masz 10 + devów tak jak na atlantissie tylko dwoch . Sam gram na sunwellu tam zaczynałem i dalej gram . Co prawda nie jest to już ten sam serwer jak z początków icc czy pod końca togca , ale i tak najlepszy serwer .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Ja ze swojej strony polecam sunwella . Bardziej doświadczona administracji . Bardzo mała ilość bugów . Może i jest ciągle wotlk , ale po jakiego ciula mają dodać cata który będzie pobugowane . Na sunwellu nie masz 10 + devów tak jak na atlantissie tylko dwoch . Sam gram na sunwellu tam zaczynałem i dalej gram . Co prawda nie jest to już ten sam serwer jak z początków icc czy pod końca togca , ale i tak najlepszy serwer .

Dodaj do tego, że Sunwell to najstarszy polski priv bo wcześniej był znany jako Naxxramas, Karczma Pod Zapitym Gnomem a nie wielu też kojarzy. Dexi Bat WoW Serwer. Więc poniekąd masz sporo racji, no pomijając tylko sprawę GS'u bo większość gildii patrzy tylko na to. I co do Cata to też racja, wystarczy spojrzeć na te wielkie serwery pokroju Moltena.

Opublikowano

Polecam pobierać przez torrenta wszystko masz juz tam zrobione nawet realmlist wpisany ;) po co masz się męczyć z przygotowaniami jak na tacy już masz podane ? :)

giphy.gif

Opublikowano

Ok jak zostaje torrent to torrent , mimo iz jakoś nie przepadam za nimi - trochę mulą internet i kompa ;)
Dzieki wszystkim za wyjasnienia , wpierw odpale sunwalla może skusze sie na globala ;)
Moze dozobaczenia w grze! :D

Opublikowano

Jest launcher specjalny pobierający wotlk lub tbc chyba nawet gdzieś tu idzie szybciej niż przez torrenty, a zmiana realmlist nie jest aż taka trudna

PS: link z mpc nie działał więc znalazłem i masz tu xxx(skanu nie mam bo na szybko ale możesz link sobie zeskanować dla pewność aczkolwiek nie trzeba :)) tu link do tematu z MPC http://www.mpcforum.pl/topic/491334-mega-tutorial-wow-jak-zaczac-download-podstawy/

Opublikowano

Jest launcher specjalny pobierający wotlk lub tbc chyba nawet gdzieś tu idzie szybciej niż przez torrenty, a zmiana realmlist nie jest aż taka trudna

PS: link z mpc nie działał więc znalazłem i masz tuxxx (skanu nie mam bo na szybko ale możesz link sobie zeskanować dla pewność aczkolwiek nie trzeba :)) tu link do tematu z MPC http://www.mpcforum.pl/topic/491334-mega-tutorial-wow-jak-zaczac-download-podstawy/

Może i szybciej ale pobieranie każdego patcha z osobna jest ich 6 zajmie trochę :) lepiej pobrać gotowca

giphy.gif

Opublikowano

Osobiście polecam Tobie Sunwell gram już tu jakiś czas i do niczego jak narazie nie mogę się przyczepić. Stała liczba graczy około 2.5k tak więc jest z kim grać.

Opublikowano

PS: link z mpc nie działał więc znalazłem i masz tu xxx(skanu nie mam bo na szybko ale możesz link sobie zeskanować dla pewność aczkolwiek nie trzeba :)) tu link do tematu z MPC http://www.mpcforum.pl/topic/491334-mega-tutorial-wow-jak-zaczac-download-podstawy/

godzina na skan.

/brak

394591421101183179764.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...