Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon najlepsze PVP

iLikeMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jaka postać cieszy się najlepszym pvp na Dreikonie. Grając Szamanem Smokiem mam problemy z większością klas mając w miarę dobre eq na swój lvl. Problemy stwarzają mi BM, Healer, Archer, WP. To dość dużo.

Specjalista
Opublikowano

Każda postać jest dobra w pvp,wystarczy odpowiednie eq zrobić.

Napisz jaki masz lvl,eq to coś poradzimy.

A co do postaci,ja bym wybrał BM/Mental.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Polecam mentala. Mam tam w miare wykokszonego mentala 160 z perf eq 283% na ludzi i praktycznie tylko z bm mam problemy, na reszte w większości wypadków wystarczy kryt z duchowego, walnięcie i pare hitów ;)

Opublikowano

Polecam mentala, są roski na magię także bm troche trudno ma ;d

Bm i trudno ? ty chyba na dreikonie nie grałeś, bm odpala ochronę i kosa

Opublikowano

Gram na serwerze od bardzo dawna i powiem Ci tak, każda klasa jest wyrówna kwestia krytyków i taktyki jeżeli ty masz jakieś problemy, to zapewne wina tkwi w twoim EQ lub w umiejętnościach gry daną postacią. 

xD 

Opublikowano

Tak jak Gord napisał. Każda klasa dobra. Perf postka - wszystkie misje, IS - kostiumy, pety, fryzy. Perf bony i all dopalacze i kosa. 

Na lv 100-160 BM najlepszy. Gram perf daggerem i nie da rady. 20k chmurka to śmiech na sali. Jedyna postka z którą nie daje rady. Tak to dagger każdego kosi. Czasem na chmurke :<

Tak czy siak graj czym umiesz.

Opublikowano

To już zależy czym potrafisz grać. Przykładowo ja smokiem nadal nienawidzę grać, po prostu męczę się grając tą postacią.

Do PvP najlepiej stwórz BM'a, moim zdaniem.

Opublikowano

Mental na Dreikonie jest mega, trafi z duchowego = zgon. Ale moźesz grać każdą klasą, wszystkie są raczej zbalansowane

Legenda
Opublikowano

Healer ciężko nim expic może dlatego jest mało osób na wysokich poziomach, ale to jest kosa na pvp. Ewentualnie Mental.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...