Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

steam to konto mogło być używane przez kogoś innego

i3turbo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Od kupiłem od mojego dobrego ziomka konto steam z gra cs 1.6global ofs i jak sie zaloguje to mam tam komunikat ze steam to konto mogło być używane przez kogoś innego itp. Mam pytanie czy da się żeby support mi to odblokował? Tzn ticketa do nich napisać muszę w jęz. ang czy może być w pol i ile mniej więcej czekać na odpowiedź? Miał już ktoś taki problem? Po za tym kumpel jest uczciwy chciał mi oddać kasę od razu ale powiedziałem mu że poczekamy co steam odpowie jak napiszemy z góry dziekuje za pomoc ;D

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Witajcie. Od kupiłem od mojego dobrego ziomka konto steam z gra cs 1.6global ofs i jak sie zaloguje to mam tam komunikat ze steam to konto mogło być używane przez kogoś innego itp. Mam pytanie czy da się żeby support mi to odblokował? Tzn ticketa do nich napisać muszę w jęz. ang czy może być w pol i ile mniej więcej czekać na odpowiedź? Miał już ktoś taki problem? Po za tym kumpel jest uczciwy chciał mi oddać kasę od razu ale powiedziałem mu że poczekamy co steam odpowie jak napiszemy z góry dziekuje za pomoc ;D

Pisz do supporta i dokładnie opisz problem z tym że nie pisz że konto kupiłeś bo nie chcę Cię okłamać ale wydaje mi się że w regulaminie steam jest zabroniona sprzedaż kont (ale mogę się mylić tak mi się o uszy obiło), zwykle na odpowiedź od supportu czekać 48h +. Ja jak pisałem to zwykle odpisywali mi w przeciągu 24h. Ticketa możesz pisać po Polsku, albo odpowiedzą Ci po Angielsku albo po Polsku ja zawsze pisałem po Polsku :). A co dokładniej Ci wyskakuje? To nie jest czasem to że na email Ci przychodzi kod "zaufania" ? Jeśli to nie to, to śmiało wal do supportu :)

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Napisałem do supportu po polsku i angielsku, Oczywiscie ze nie napisze ze kupilem konto itp. tak sie tylko zastanawiam czy jest mozliwosc odblokowania tego hehe przez support steam-a ;D

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Napisałem do supportu po polsku i angielsku, Oczywiscie ze nie napisze ze kupilem konto itp. tak sie tylko zastanawiam czy jest mozliwosc odblokowania tego hehe przez support steam-a ;D

Na pewno coś da się zrobić, wątpię by blokowali konta bezpowrotnie  :rolleyes:

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...