Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niedziałające skrypty.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 
Mam problem z bolem. Otóż nie działają mi custom skrypty. Do niedawna wszystko było ok i nagle po prostu przestały działać. Reinstalacja bola nic nie pomogła. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bola z oficjalnej strony. Nie wiem gdzie sprawdzić jaka jest wersja bibliotek. Skrypty które są wgrane w bolu działają bez zarzutu. Tylko żaden custom nie :/ 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam to samo, na 1 pc wszystko działa ok, na 2 pc tak jak piszesz skrypty wgrane i do pobrania z programu bol działają ok natomiast custop skrypty się nie ładują. Próbowałem na vipie jak i bez, wszystkie skrypty i liby z pierwszego pc które na nim działają bez problemu wgrałem na 2 pc, i tu tak jak piszesz custom scripty nie działają. Nie znalazłem rozwiązania. Usuwałem folder lola z rejestru (regedit) usuwałem folder BoL z %AppData% czyściłem rejestr, reinstalowałem bola kilka razy, działająco wersje ze starego pc, pobierałem najnowszą ze strony bola i też nic.

Jeśli ktoś zna rozwiązanie badź tutka gdzie jest opisane będę wdzięczny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...