Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie byłem w bronzie 1!

koteksra5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

... po pierwszych 10 kolejkach rankedow zamiast do bronzu v dostałem się do silveru 5 WTF? wytłumaczy ktoś ?

Pierwsze 10 meczy decyduje o twojej dywizji..

Tak nie jest, że każdy zaczyna od brązu,

Max może być to gold..

Opublikowano

Pierwsze 10 meczy decyduje o twojej dywizji..

Tak nie jest, że każdy zaczyna od brązu,

Max może być to gold..

To dziwne, skoro gracze którzy mieli w poprzednim sezonie Diament 1, bądź challengera, dostają Platyny 1, jeżeli rozegrają dość wystarczająco gier. 

2e30al1.jpg

Opublikowano

To dziwne, skoro gracze którzy mieli w poprzednim sezonie Diament 1, bądź challengera, dostają Platyny 1, jeżeli rozegrają dość wystarczająco gier. 

Ale unranked w s3 w tym sezonie może dostać max golda. Autor nie miał Diamentu w poprzednich sezonach

Autor napisał, że po 10 placementach dostał S5

Opublikowano

co do zwycięstw to miałem 3 zwycięstwa reszta przegranych (lamię lekko) ok.64 kille 76 dedów ^^ jakim cudem jestem w silverze z takimi statystykami przecież będe dostawał tak w dupe że jprdl..?

Opublikowano

co do zwycięstw to miałem 3 zwycięstwa reszta przegranych (lamię lekko) ok.64 kille 76 dedów ^^ jakim cudem jestem w silverze z takimi statystykami przecież będe dostawał tak w dupe że jprdl..?

Bez przesady z tym  dostawaniem w d***, u mnie w goldzie spotykam ludzi którzy grają tak jak by pierwszy raz tą grę na oczy widzieli.

Opublikowano

Bez przesady z tym  dostawaniem w d***, u mnie w goldzie spotykam ludzi którzy grają tak jak by pierwszy raz tą grę na oczy widzieli.

Ktoś sobie kupił dopalacz na expa i wbił szybko 30lv ;) A ty od niego wymagasz kokosów. Jeśli umiecie grać do diament jest wasz, ale chyba całe życie będzie o to płacz.

Opublikowano

Nie martw się, w d*** nie będziesz dostawał, w Silverze 5 zdarzają się tacy ludzie co w brązie, którzy nie mają oczu i rąk. 

Opublikowano

Nie martw się, w d*** nie będziesz dostawał, w Silverze 5 zdarzają się tacy ludzie co w brązie, którzy nie mają oczu i rąk. 

ja jestem w bronzie 5 i mam rence i oczy. wiec nie wiem o co ci chodzi kolego.

@topic : To normalne że po placementach od unrankeda "boostują" Ci dywizję. Zazwyczaj po pierwszych placementach wrzuca silver +, bo Twoje mmr jest ustalane. W następnym sezonie będziesz musiał się bardziej postarać aby utrzymać dywizję / trafić do wyższej. 

empty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...