Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki

TajfunKanalia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, nie, nie i jeszcze raz nie. Potrzebujesz dobrych słuchawek to najpierw zainwestuj w dobrą kartę dźwiękowa, bo bez tego nawet dobre i drogie słuchawki bd grały źle.
Druga sprawa, czy słuchawki koniecznie muszą być z mikrofonem?

Opublikowano

Osobiście używam Asus Xonar D1. Tyle, że ma dość zimną barwę dźwięku, więc nie do każdych słuchawek pasuje.
Podeślę ci link do 2 poradników, z którymi powinieneś się zapoznać jeśli chcesz naprawdę dobry sprzęt. Można znaleźć też coś tańszego jeśli nie chcesz wydawać dużo pieniędzy. Wszystko jest dobrze opisane.
Zapraszam najpierw TUTAJ, a potem TUTAJ,

Opublikowano

Ja zaś polecam G35, genialnie się sprawdzają w cs'sie. Tak samo mikrofon. Polecam. 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Słuchawki 7.1 do gry w CS.a? Moim zdaniem pomysł totalnie z dupy i totalnie nie opłacalny.. Słuchawki są zbyt drogie. (Co prawda jakościową za tą cenę są dobre.. Mikrofon jest również dobry.. Jednak moim zdaniem zarówno 5.1 jak i 7.1 jest dobre tylko do oglądania filmów)
Już prędzej poleciłbym LOGITECH G230, stereo jest dużo lepsze zarówno do muzyki jak i do gier.

Ewentualnie, jeśli chcesz kupić słuchawki bez karty dźwiękowej, kup sobie po prostu Ozone Rage ST i problem z głowy.

Opublikowano

Słuchawki 7.1 do gry w CS.a? Moim zdaniem pomysł totalnie z dupy i totalnie nie opłacalny.. Słuchawki są zbyt drogie. (Co prawda jakościową za tą cenę są dobre.. Mikrofon jest również dobry.. Jednak moim zdaniem zarówno 5.1 jak i 7.1 jest dobre tylko do oglądania filmów)

Już prędzej poleciłbym LOGITECH G230, stereo jest dużo lepsze zarówno do muzyki jak i do gier.

Ewentualnie, jeśli chcesz kupić słuchawki bez karty dźwiękowej, kup sobie po prostu Ozone Rage ST i problem z głowy.

Nie czarujmy się że autor tematu za pewne będzie używał tych słuchawek do innych czynności czy też gier, a że napisał że do cs'a to pewnie dlatego bo to główna jego gra. No chyba że jest Arabem sprzedaje ropę i do każdej gry ma inne słuchawki. 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...