Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O co w tym chodzi

Raise the Phend

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie. O co chodzi?

Wcześniej zrobiłem temat, że bez serii wbiłem do Bronze I. Okej, dostałem odpowiedzi, że to przez wysokie mmr. Gram gram, seria do silvera IV z silvera V... Wbiłem Silvera III. Tylko, że enemy dostaje wysokie brązy/niskie silvery, u mnie w teamie to samo. Jeżeli mam wysokie MMR to przypadkiem nie powinienem grać z większą dywizją niż ja mam?

Opublikowano

To patrzy na MMR, nie dywizje. Oni najprawdopodobniej mieli wysokie MMR. Nie jest powiedziane, że Ty sam masz wysokie MMR i jesteś wyjątkowy, bo grasz z wyższymi dywizjami. Inni gracze mogą tak samo mieć brąz 1 i grając z tobą, z silver III.

Opublikowano

I to się właśnie nazywa elo hell, nic na to nie zrobisz systeam ligowy riotu jest wciąż jak na moje oko nieskuteczny.

Opublikowano

To patrzy na MMR, nie dywizje. Oni najprawdopodobniej mieli wysokie MMR. Nie jest powiedziane, że Ty sam masz wysokie MMR i jesteś wyjątkowy, bo grasz z wyższymi dywizjami. Inni gracze mogą tak samo mieć brąz 1 i grając z tobą, z silver III.

No dobra ale enemy jak i mój team ma sam lose strike. Nie pisałbym tego tematu gdybym nie zauważył, że w poprzedniej grze każdy miał ok. 6 lose strike na rankedach. Grają jak, za przeproszeniem, gówna i mają więcej lose od winów. To nie jest zbytni fair. Po drodze z Bronze I do Silvera III przegrałem tylko 1 grę.

Opublikowano

I to się właśnie nazywa elo hell, nic na to nie zrobisz systeam ligowy riotu jest wciąż jak na moje oko nieskuteczny.

Kolego, z całym szacunkiem, ale winą riotu to nie jest. Elohell nie istnieje, to rozdwój wyobraźni ludzi. Na EUNE, większość osób, które mają wysokie mmr są boostowane, szczególnie w takich niskich dywizjach. Dywizja tu się nie liczy, tylko i wyłącznie mmr twojego teammate. 

2e30al1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...