Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie telefon zakupić?

• HTC ONE MAX
      2
    • SONY XPIERA Z ULTRA
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Chcę sobie zakupić dużego smartphone i wybór pada między, one maxa od htc i xpierie z ultra od sony. Jeśli ktoś ma niech się wypowie, co lepiej. Dzięki :)

Witam, daje Tobię lik'a ? Widocznie zasłużyłeś.

Opublikowano

Po pierwsze, weź a nie "wes" a po drugie LG G3 odpada, nie będę się rozpisywał dlaczego :)

Opublikowano

Interesują mnie tylko te 2 modele, patrzyłem co mi się podoba i dla samsunga mówię nie tak samo LG.

Opublikowano

aha, no cóż w takim razie bierz telefony które nie koniecznie muszą być dobre ;) a jak już to z ultra, powodzenia. 

Nie rozumiem, albo dobra co polecisz, napisz od siebie, jaki telefon jesteś w stanie polecić ;)

Opublikowano

nadal nie znam budżetu :)

1250zł nie więcej :)

Opublikowano

Jak chcesz patelnie powyżej 5,8' to faktycznie Z Ultra jest najlepsza z tego wszystkiego, bo One Max się nie sprawdzi na dzisiejsze standardy jako przyjmijmy że telefon z wyższej półki ze snapdragonem 600. 

Z ultra to niestety już potężny kawał kloca, w dodatku ma ohydnie dużo niezagospodarowanego miejsca pod ekranem i wątpię że uda Ci się go złapać jedną ręką, a uwierz mi że prędzej czy później będziesz żałować tego, że nie wybrałeś telefonu którego jedną ręką nie obsłużysz. Jak już brać coś powyżej 5,5 cali to najsensowniejszym smartfonem jest Note 3 - w twoim budżecie to będzie używka ale w stanie idealnym. Zresztą, nie wiem jak tam z softem od sony, ale samsung dał dużo softu który wykorzysta tak duży ekran jakim jest te 5,7' - ogólnie nie polecam samsungów ale seria Note to coś, co mogę polecić z czystym sercem bo sam miałem te telefony w dłoniach - Note 3 również. 

Jak jednak zrezygnujesz z patelni a zainteresujesz się nieco mniejszymi czyli 5' - 5,2' cala telefonami to polecam dwa - Nexus 5 oraz LG G2 które są po prostu świetne, jednak z większym naciskiem na G2 który ma 5,2 cala. Cóż, decyzja należy do Ciebie. 

lownfast

Opublikowano

G2 jest ok, ale mi się nie podoba, taki gust. Pewnie wezmę Z i widziałem go na żywo jest duży, ale to tylko mój problem :D

Opublikowano

Bierz z ultra, jest lepszy po prostu, choc inni producenci maja lepsze propozycje.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jestem pewien, ale jak piszecie, że inny producenci mają lepsze propozycję to napiszcie z łaski swej..

Opublikowano

Xperia ma po części czytałem recki itd. Note 3 opada ponieważ nie interesuje mnie ten sty, nie podoba się i tyle w temacie g2 pomyślę.

Opublikowano

Dochodzi też kwestia wykonania, bo ja np. uwielbiam "elegancję" urządzeń z SONY i plastikowość samsungów i LG mnie trochę odpycha.
Ale najpierw powiedz, do czego dokładnie potrzebujesz tak wielkie urządzenie.

Opublikowano

Oczywiście, że Z Ultra.. Znajomy mi go wręczył na dłuższą chwilę i powiem, że telefon jest bardzo dobry i sam bym sobie takiego kupił..

Kontakt :

Steam : mrmateuuuszek
GG : 20079237
Prywatna Wiadomość na Forum...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...