Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reffbost na VPSie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam vpsa, czy jest opcja postawienia na nim reffbosta? jak to miałoby wyglądac ?

Zalezy czy linux czy windows, stawiasz tak jak na kompie.

Polecam ci dac odrazu z 300 postaci zeby nie konczyl sesji.

Opublikowano

Mi się wydaję że będzie problem ze strony GPU a raczej jego braku na vps ,nawet jak włączymy "NoRendering" to przecież potrzebujemy troszkę siły GPU którego vps nie ma (a nie wiem czy zintegrowana sobie poradzi)

Opublikowano

Mi się wydaję że będzie problem ze strony GPU a raczej jego braku na vps ,nawet jak włączymy "NoRendering" to przecież potrzebujemy troszkę siły GPU którego vps nie ma (a nie wiem czy zintegrowana sobie poradzi)

poradzi poradzi :) Lola da się odpalić na linuxie, ale czy bota da rade to nie wiem :/

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

A jak miałoby to wyglądać ? Instaluje system i co dalej znacie może osobe która byłaby skłonna mi w tym pomóc ?

Może napisz najpierw jaki system instalujesz ;O.. Windows server czy jakiegoś linuxiaka..

Jeżeli byś chciał użyć linuxiaka + wine.. to moim zdaniem może nie wypalić zbytnio.. 

Opublikowano

Tez wlasnie nad tym myslalem pytalem sie kilku ludzi i bez GPU nie ujedzie.

Pomogłem? To dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...