Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mam graczy na serwerze

CokoBambo

Dlaczego nie mam graczy na serwerze?  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy myslisz ze mam dobre zdanie na temat graczy na serwerze?

• Tak
      4
    • Nie
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-1259922-0-82361600-1412511582_thumb.png
Siemanie, a więc tak dużo serwerów nie ma graczy niewie co się dzieje, ja wam powiem dlaczego wy tych graczy niemacie,a więc tak jeżeli robisz serwer na szybkiego to się niedziw dlaczego graczy nie masz gdy chcesz mięć graczy musisz się dostosować do tych zeczy bo to dużo ci pomoże, jeżeli masz wszystko reklamy ogarnięty serwer i się dziwisz dla czego nie masz graczy porostu kup domenę .. za rekmój ja wszędzie po nastepnie kup nową maszyne i git malina !
Przykladowy serwer ktory nie ma graczy dlaczego to on nie ma graczy?
minekit.ench.xx
|1|  mapa z neta
|2| pliki z neta
|3| bano-ją za napisanie ze maja mapę z neta
|4| nie ogarniają co się dzieje na serwerze
|5| nic własnego wymyślonego

co on by musieli by serwer miał graczy

|1| usunoc mapę zrobić własna 

|2| usunoc pliki zrobić własne
|3| nie banować za napisanie prawdy
|4| nie być dzieckiem robiącym serwer dla hajsu
itd.

post-1259922-0-08589200-1412511886.png
Opublikowano

... nie wiem do jakiego typu ten temat należy ale według mnie to spam :| tam nie ma nic ciekawego. Kupować domenę? Po co, Nową maszynę poco? Jak ktoś ma słabą maszynę i są lagi to gracze napiszą i tyle. A twoje porady są słabe i oczywiste. Twój temat i tak dużo nie zmieni. 

@1361622928-U485574.pngCokoBambo "niewie" piszę się rozdzielnie "niemacie" też się pisze rozdzielnie, "zeczy" pisze się przez rz , "za reklamój" pisze się "zareklamuj". 

Nie zgadzam się z tym temat wcale!. Jeżeli na twoim serwerze nie ma graczy to jest on: nudny, powtarzalny, słaby, zlagowany

i tyle 

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

... nie wiem do jakiego typu ten temat należy ale według mnie to spam :| tam nie ma nic ciekawego. Kupować domenę? Po co, Nową maszynę poco? Jak ktoś ma słabą maszynę i są lagi to gracze napiszą i tyle. A twoje porady są słabe i oczywiste. Twój temat i tak dużo nie zmieni. 

@1361622928-U485574.pngCokoBambo "niewie" piszę się rozdzielnie "niemacie" też się pisze rozdzielnie, "zeczy" pisze się przez rz , "za reklamój" pisze się "zareklamuj". 

Nie zgadzam się z tym temat wcale!. Jeżeli na twoim serwerze nie ma graczy to jest on: nudny, powtarzalny, słaby, zlagowany

i tyle 

jezeli wiesz to ja zminiłem to popełniłem poprostu błąd

Opublikowano

jezeli wiesz to ja zminiłem to popełniłem poprostu błąd

zrozumiał bym błąd gdyby nie ta magiczna czerwona linia pod wyrazami oraz tym,że o ortografii uczy się już w podstawówce: "d6473c3580.png" :|

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Nic z tego poradnika nie zrozumialem. Jak piszesz slowa z obcego jezyka to prosze wytlumacz mi je ;-; "zeczy"

a27BfZc.jpg

#Typowo_na_MPC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...