Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rankedy 3vs3

Tomosek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Chciałbym zapytać jak odbywa się promocja do wyższej dywizji na rankedach drużynowych 3v3 np. z silvera III do II, oraz z silvera do golda?

Opublikowano

Tak samo jak na zwykłych rankedach. 100lp i promo.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Ja wczoraj mialem taka sytuacje, ze w teamie 3v3 mielismy 91 lp w Platynie 3, bardzo wysokie mmr, wygralismy i wyrzucilo do Plat 1, bez promo, dwoch gier etc. Jak kolega wroci to mamy zamiar dobic diament, ale watpie, ze bedzie taka sama sytuacja jak z Trojki do Jedynki, prawdopodobnie po wbiciu 100 lp trzeba bedzie zagrac te 3 gry :)

Wiec, jesli wygrywacie non stop macie mozliwosc skaczenia o dwie dywizje nawet czasem bez robienia serii, jesli nie to jest normalnie tak jak w YoloQ.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Gra na 3 vs 3 - znacznie się różni od 5 vs 5. Grają tam słabsi gracze, których bardzo łatwo można pokonać. Tam się liczą w zupełności teamcompy, licząc wukong, oriana, yasuo, bądź malhpite. Jest dużo postaci, którymi możesz wyjść dywizje wyżej. Akurat na 3 vs 3, bardzo szybko dostaniesz się do diamentu czy platyny, posiadając ludzi, którzy nie lecą zupełnie tylko na fraga. Jeżeli wygrywacie i wasze mmr jest dość duże, czyli za wina dostajecie w punktach 25-35. Macie szansę przeskoczyć o dwie dywizje wyżej. Nie licząc, np Silver 1. Jedynie jak wasze mmr będzie dobre i wygracie kilka meczy pod rząd do serii w s1, macie szanse przejść do golda bez rozgrywania 5 meczy, czyli serii. Żadna filozofia. 

2e30al1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...