Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję GM i Technika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , poszukuję ogarniętego GM oraz technika do pomocy przy serwerze Mt2 jak i Ts3 . Więcej informacji na tymczasowym forum xxx oraz na GG: 51436710 lub 51629098 

Opublikowano

Hahaha Technik Boa aka gimbus ;p Znów szukasz GM i techników ? Co się stało ? Kolejny niewypał bo coś Zj3ba...es :]

Powodzenia ;) Ogólnie nie polecam ze względu na zachowanie Adminsitracji tego serwera.

12113099795230620771.png

Opublikowano

Haha pozdrowienia dla [HA]Boa  i [HA]Triskeles oj Boa twoje robienie GM'a hahah 07589978024790754141.jpg

hahaha a tu 2 Ss prezentujący robienie GM przez Pana Boe haha :)

78064384037330087502.jpg

Pozdrawiam Miłego Startu życze :) hahahahhaha ! smiech na sali

14509961357771147141.png

Opublikowano

Nie polecam tego Pana, jest to zwykły gimbus który nie potrafi zmienić cen u Handlarzy oraz dodać poprawie GM'a :D

Proszę popatrzeć na te piękne S/s'y które dodał Draidar.

Są ludzie, których uprzejmość gorsza jest od bezczelności.

Pomogłem ? Zostaw po sobie ślad :)

Opublikowano

Nie polecam, napisal czy zostanę GM a po paru dniach wyjebał mnie bo nie zrobiłem mu form no żenada, GAME MASTER a NIE WEBAMASTER i te wymówki "ja mam głos inny tylko to mikro od playStation i jakby zadzwonił do Ciebie to bym inaczej brzmiał " pozdrawiam :)

Opublikowano

Nie polecam, napisal czy zostanę GM a po paru dniach wyjebał mnie bo nie zrobiłem mu form no żenada, GAME MASTER a NIE WEBAMASTER i te wymówki "ja mam głos inny tylko to mikro od playStation i jakby zadzwonił do Ciebie to bym inaczej brzmiał " pozdrawiam :)

wyrzucilismy cie bo nic nie umiales-dlatego.

Opublikowano

Ale jesteś aż tak prymitywny? :) miałem być od spraw z graczami a nie od robienia wam strony bo Tupeeek was ruucha na hajs. :D A wy dzieciaczki myślicie że utrzymanie serwera to takie 250 zł co tam macie na składkę :) Boa wielki Technik a nie wiedział co się stało jak postacie pojawiały się na kilku kontach, albo jak mu znaczek GM zniknął. Ogarnięty Team. :)

Opublikowano

Co do Ss'a ... Szkoda że wyciąłeś to co ty pisałeś ;)

Bo powiem ci szczerze że ludzi mieli by niezły ubaw :) może ja przedstawie całą rozmowę ?:>

A na gg napisałem całą prawdę ;) Maszyna za 100 zł ? co ty chcesz na tym tibie stawiać czy coś ?

@Edit

Może mi powiesz jeszcze  że wasz technik aka Boa potrafi coś zrobić ?:] Ostatnio jak współpracowaliście z nami jedyne co zrobił to Crash MsQL heh

Bo on zawzięcie chciał pomóc a mu nie wyszło ;p bo nic nie potrafi... taka prawda

A najciekawszego dowiedziałem się na drugi dzień :] A może to Skillek zrobił !

Heh bekowe jest to że tego dnia kiedy to zrobił Mnie nie było cały dzień w Domu.

Na koniec Gdy Boa wyleciał z Team zaczął wciskać każdemu kity na temat Technika po czym przypisał sobie wszystkie prace Dahrana na swoje konto ...

Żałosne :)

12113099795230620771.png

Opublikowano

Nie znam poprzedniej edycji serwerow ale moze panowie maja tym razem cos lepszego do zaoferowania mozna dac szanse ; ) Pozdrawiam RybaFlow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...