Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reffboost

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kilka pytań co do tego programu.
1. Ile botów postawie mając 4gb ram DDR3?

2. Czy potrzebny jest do tego jakiś lepszy komputer czy chodzi tylko o RAM?

3. Program pracuje w tle i mogę przeglądać strony internetowe itp? Czy musi być włączone jakieś okno na widoku?
4. Potrzebuję jakiegoś dobrego internetu? Wystarczy 1,3mb/s down i 0,8mb/s up?

Opublikowano

1. Ile botów postawie mając 4gb ram DDR3? - ja mam 4gb i dałem rade 10 botom. (używam 8 żeby swobodnie korzystać z komputera w czasie botowania)

2. Czy potrzebny jest do tego jakiś lepszy komputer czy chodzi tylko o RAM? - raczej chodzi o ram, ale dobrze jest mieć też dobry procek wtedy komp tak nie zamula

3. Program pracuje w tle i mogę przeglądać strony internetowe itp? Czy musi być włączone jakieś okno na widoku? - można, okienka mogą być zminimalizowane
4. Potrzebuję jakiegoś dobrego internetu? Wystarczy 1,3mb/s down i 0,8mb/s up? - wystarczy, sam mam bardzo podobny

x

Opublikowano

Ostatnie pytanie, jak ustawić tego bota? I czy uruchomieniu komputera bot uruchomi się automatycznie i dalej będzie expił do 10 czy muszę czekać 9/13h dziennie aby ukończyć refflinki?

Opublikowano

robisz to ręcznie kiedy chcesz i ile chcesz... jednego dnia wbijesz 4lvl a drugiego kolejne 6 i też bedzie ok.

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...