Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Centrum Nauki Kopernika w Warszawie

Rayso.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Razem z klasą planujemy wybrać się do Centrum Nauki Kopernika w Warszawie, ale nie jesteśmy pewni czy wszystko jest tak, jak pokazują na filmach.. szkoda trochę tracić jednej wycieczki w półroczu na coś, co nikogo nie zadowoli. Jeżeli ktoś z Was tam był, to byłbym ogromnie wdzięczny za zostawienie opinii. Z góry dzięki.

Opublikowano

Byłam w te wakacje. Jest spoko, ale nie zachwyciłam się zbytnio. Większe wrażenie robią na mnie dobre muzea. Fajny sposób na spędzenie wolnego popołudnia w Warszawie, ale specjalnie dla CNK by mi się jechać raczej nie chciało.

#don't care

Opublikowano

Jeśli masz wybór to muzeum powstania warszawskiego(z przewodnikiem) > cnk.

Z tego co pamiętam to jak byłem ze znajomymi w CNK to zwiedzanie całego obiektu poszło nam bardzo szybko, ale zabawa była przednia.

Opublikowano

Byłam w te wakacje. Jest spoko, ale nie zachwyciłam się zbytnio. Większe wrażenie robią na mnie dobre muzea. Fajny sposób na spędzenie wolnego popołudnia w Warszawie, ale specjalnie dla CNK by mi się jechać raczej nie chciało.

Z tego co pamiętam to jak byłem ze znajomymi w CNK to zwiedzanie całego obiektu poszło nam bardzo szybko, ale zabawa była przednia.

masz tu cz2

https://www.youtube.com/watch?v=YAQZYT7HDlY

byłem sam i polecam ;)

weź sobie przy wejściu ulotkę/plan budynku :P

Ile wam zajęło obejście wszystkich stoisk?

Opublikowano

Ile wam zajęło obejście wszystkich stoisk?

Jakoś 3h i to wystarczyło, by ogarnąć. + Były spore kolejki do ekspozycji (sobota).

Zgadzam się. W muzeum powstania byłam 2 razy. Genialnie pomyślana formuła ekspozycji. Jeśli ktoś interesuje się tematyką II wś, to super.

#don't care

Opublikowano

polecam, cnk to jedna  z lepszych atracji w warszawie

a i tak bokiem dodam, że nie warto iść do budynku blisko cnk, nie pamiętam nazwy, ale ogląda się tam gwiazdy, coś jak planetarium, c*****a sprawa, nie dość ,że słabo przedstawione, to jeszcze dłuży się i nie zaskakuje efektami nic a nic, pokazy robione są tam tylko z myślą o bachorach chyba

47yhn8.jpg

na chuj sie patrzysz konfiturko?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...