Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ghb

matisek7890

Rekomendowane odpowiedzi

Gość black_shadow
Opublikowano

Ehe. Pan UP chyba zwariował. Nie wiem dlaczego mnie oskarża ale proszę o upomnienie go. Niesłuszne oskarżanie.

Hmmm.. Sterowniki / Brak czegoś w PC.

U mnie wszystko pięknie hasa.

Opublikowano

a go włączasz przez injector czy jest to program .exe ?

jakie rozszerzenie pliku

Opublikowano

Może nie działa przez Anitwirusa . Też tak miałem ,ale w normalnym.... HAck mial vira w pliku i mi antivirus go usówał...

Jak Pomogłem daj + Lub Podziękuj ;dd

ZuuziaaaPL.gif

Opublikowano

Może nie działa przez Anitwirusa . Też tak miałem ,ale w normalnym.... HAck mial vira w pliku i mi antivirus go usówał...

ale on ma vip hacka a w nim nie ma virusów..

Opublikowano

A więc tak zrobiłem reinstala combata włączyłem vipa i combat arms i przez 4 minuty wszystko dobrze działało a zaraz się wyłączyło i jest tak jak juz mówiłem wyłącza mi się przed logowaniem ;/

A może jest możliwe że wykrywa to program vhroniący combata przed haxami ? Ja już sam nie wiem ;<

Za przydatną pomoc bedzie plusik ;d

Opublikowano

powiedz jak odpalasz hacka. dokładnie co robisz

powinno to wyglądać tak :

CA (nie klikasz start) > injector>ladujesz dll>klikasz start> pokazuje się że hack załadowany> wyłączasz injector. musisz zrobić to przed załadowaniem CA

Opublikowano

To jest vip hack ..

Robię to tak włączam injector a następnie combata on wszystko infekuje sam piszę że zainfekowało prawidłowo i się wyłącza. następnie dochodzi do do mometu przed logowaniem i się wyłącza ;<

Zrobiłem tak jak napisałeś nic ztego

Opublikowano

a sciagnołes jeszcze raz tego cheata??!!

mozliwe ze masz wersje z przed update..ja musiałem sciągac 4 razy tą samą zeby mi odpaliło..a jak miałem jakies problemy bo sie cos nie chciało zinjectowac albo mnie crashowało to znów sciągałem i wszystko było git..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...