Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką postacią grać na serwerze Atlantiss?

Gość Weeker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jaką postać polecacie początkującemu na serwerze Atlantiss?

Grałem na Sunwellu druidem wbiłem nim 38 lvl ale zmuszałem się do grania nim i postanowiłem się przenieść na inny serwer.

Chciał bym aby ta postać dawała radę sama coś ugrać i nie musiała się za bardzo prosić o pomoc oraz aby nie była za trudna do ogarnięcia.

Proszę również aby przy postaci podać jakie profki dla niej wybrać oraz jakie cechy są u niej główne ( int,stamina itp)

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Opublikowano

Polecam Ci Warriora Wazne STR stama juz pozniej, arms jest bardzo wygodnym specem nawet dla nowych graczy :) a profki zaleza od stylu grania :) pvp pve czy pod hajs

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

Najbardziej mnie interesuje PVE, jak wymaxuje tą postać to może założe nowę pod PVP ale na razie o tym nawet nie myśle.

Opublikowano

To BS i minning jako profki do pvp bs i jc moim zdaniem :) a do pve polecam ci fury speca do pvp arms

giphy.gif

Opublikowano

Warlock bardzo dobra klasa pve i pvp duzy dps, duzo cc takze bardzo dobry wybór, ale dosyć ciężka klasa :P

giphy.gif

Opublikowano

Chyba zrobię Warlocka :D bardzo podoba mi się ta postać. Można prosić o jakiś build na niego i jakie atrubuty są najważniejsze :D ?

Opublikowano

Build za bardzo ci nie powiem, nigdy nie gralem i za bardzo sie nie znam, ale atrybutami jest intelect :) Polecam popytac sie zaawansowanych lockow o buildy i rotacje :)

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...