Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Keinett launcher.

SugarPotato

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka otóz kolega chciał pograć w minecrafta ze mną , nie ma premium. Więc wybrałem mu launcher "KeiNNet launcher"

Ja gram na skafie więc i on chciał tam wbić :P Gdy ściągnął ten launcher o nazwie " Shiginima Launcher SE v1.500"

włącza go wybrał nick itp próbuję wbić na skafa i nie może ,ponieważ piszę mu " Failed to login : Invalid session  ( Try restarting your game ) "

Wyłączał launcher 7 razy i ciągle to samo i na żaden serwer nie może wbić nie wiadomo czemu :( Nie pisalo nigdzie o rejstracji do launchera i nigdzie nie widzę tego na stronce więc nie możemy grać .

Jeśli ktoś mu pomoże dostaje odrazu powtarzam odrazu 5-10 like zależy od szybkości pomocy :) 

Pozdrawiam jeśli ktoś mi pomoże odrazu daje like .Może zły launcher pobrałem a więc jeśli zły to proszę o podanie innego.

Opublikowano

Niech ściągnie Magic-Launcher i nim odpali Minecraft'a wszystko będzie już dobrze a co do rejestracji launcher'a ,,KeiNett'' rejestracja na stronie głównej przecież to podstawa.. 

Opublikowano

EDIT @@@ NIE ZAMYKAĆ JESZCZE JEDNO .

Kolega zarejstrował się wbił na skafa gdy chciał się zarejstrować wyskakuje mu iż nie może się tak często rejstrować.. Ma swoje ip a na skafie jeszcze nigdy nie grał.

Opublikowano

Musi nowego kompa kupić i zarejstrowac sie lub:

Niech ściągnie Magic-Launcher i nim odpali Minecraft'a wszystko będzie już dobrze a co do rejestracji launcher'a ,,KeiNett'' rejestracja na stronie głównej przecież to podstawa.. 

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...