Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łotrzyk oszust- Pytanie

Bunik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym wiedzieć, czy jestnieje możliwosć zmiany buildu na Mistrza infiltracji >>> ? Gdyż ja wybrałem ten 2 i krucho idzie ;c na arenkach 0/15 minimum mam ,czasem tylko kogoś dobije i dla mnie leci...I build na pvp/pve mógłby ktoś podesłać ?... Bo te które ja sprawdziałem to badziewia.... słabo na pve a na pvp to mordęga... Straciłem AD, których i tak mam mało... <Przepraszam za błedy ortograficzne>

wLvS201.png
Opublikowano

W zen shopie masz żeton przetrenowania za 300 ZEN. Resetuje ci on osiągnięcia, rozdane atrybuty oraz skille i łaski. Do zmiany rzutu kostką potrzebny już jest żeton zmiany rasy za 1500 ZEN, który umożliwia dodatkowo ponowny rzut i oczywiście zmianę rasy.

Opublikowano

W zen shopie masz żeton przetrenowania za 300 ZEN. Resetuje ci on osiągnięcia, rozdane atrybuty oraz skille i łaski. Do zmiany rzutu kostką potrzebny już jest żeton zmiany rasy za 1500 ZEN, który umożliwia dodatkowo ponowny rzut i oczywiście zmianę rasy.

Jest mniej kosztowny sposób ??? Nie stać mnie na zen... zgaduje, że nie czegoś takiego jak 300 zen za 5 zł sms...

wLvS201.png
Opublikowano

Jest mniej kosztowny sposób ??? Nie stać mnie na zen... zgaduje, że nie czegoś takiego jak 300 zen za 5 zł sms...

Zawsze pozostaje Ci zbieranie AD i czekanie aż się wymienią. Nie nadwyrężysz portfela, ale zejdzie sporo czasu.

Opublikowano

Dokładnie AD można na ZEN wymieniać, inaczej żetonu nie dostaniesz. Obecnie 500 AD to 1 ZEN. Ceny ZENów za real kase to śmiech na sali. Już taniej by ci wyszło kupić 1mln AD za te 25 zł i mieć z tego 2000 ZEN po wymianie. Oczywiście devsi nie przyklaskują temu, ale zazwyczaj nikt sie nie czepia, bo zwyczajnie nie są w stanie tego kontrolować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...