Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję Technika !

TheSzczepan4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Chciałbym ogłosić iż poszukuje Technika.

Wymagania:

-Najlepiej jakby pliki był skończone w 75%

- Bezbłędna umiejętność pisania questów

- Bezbłędna umiejętność edycji  clienta 

- Generalnie mówiąc poszukuje osoby doświadczonej która nie stawia "dziurawych" syfów i posiada spore umiejętności.

- 17 lat +

- Numer telefonu.

Posiadamy wieloletnie doświadczenie w branży Metin2. Nie jednokrotnie  pełniłem funkcję GA, SGM, GM. 

Mam ogrom autorskich i interesujących pomysłów co do serwera. Obojętnie czy technik będzie sprawdzał się w dziedzinie hard/medium/easy na każdy z tych trzech kategorii posiadamy multum pomysłów które się sprawdzą w rzeczywistości :).

Oferuje:

- Bezkonfliktowy budżet

- Genialne pomysły które są w stanie podbić "topkę" prywatnych serwerów metin2.

- % z is'u Standardowo przez pierwszy miesiąc 100% idzie do sponsora a w następnym miesiącach 50/50. Nikt od nas nie chce ani złotówki więc wszystko zostaję w rękach sponsora/technika.

- Dobrego i sprawdzonego sponsora (więcej info na pw)

- Dobrą maszynę główną jak i pod serwer testowy

- Ts3/forum/stronę etc. 

Kontakt:

PW na forum. Resztę dam po wstępnej rozmowie. Gdy piszesz do mnie na PW napisz kilka zdań o sobie co możesz zaoferować i jeśli masz jakieś pytania to wal śmiało :)

Pozdrawiam i zapraszam.

Opublikowano

- % z is'u Standardowo przez pierwszy miesiąc 100% idzie do sponsora a w następnym miesiącach 50/50. Nikt od nas nie chce ani złotówki więc wszystko zostaję w rękach sponsora/technika.

Jeżeli chcesz handlować jest od tego dział Giełda, % z is to również handel. Pierwsze i ostatnie ostrzeżenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...