Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę jako GM pisać do graczy PW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim. Kiedyś widziałem pewien poradnik na mpc dotyczący mojego problemu, ale nie mogę go znaleść. Otóz moim problemem jest to, że jak gram sobie na swoim serwerze kontem GM i chcę napisać do gracza PW to u mnie pisze tekst, a u niego jakiś czerwony komunikat. Wiecie może jak to rozwiązać ?

Jimlok boss

Opublikowano
1005 10:27:05862 :: CreateFromMemoryFile: Cannot create texture
1005 10:28:27600 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(D:/ymir work/pc/common/effect/armor/armor-9-9-9.mse) Error
1005 10:28:27601 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=249, c_szEftAttachBone=Bip01, c_szEftName=D:/ymir work/pc/common/effect/armor/armor-9-9-9.mse, isCache=0) - Error

Proszę bardzo :)

Jimlok boss

Opublikowano

Czy to jest syserr po wysłaniu wiadomości przez GM, czy po uruchomieniu klienta gry? Błąd powinien pojawić się w momencie, gdy napiszesz do gracza(po stronie gracza w syserr). Możesz również wysłać SS tego czerwonego komunikatu?

Opublikowano

http://imagizer.imageshack.us/v2/280x200q90/913/vUKTNJ.png

Proszę i przepraszam, że tak wolno odpisuję, ale nie pokazywało mi twojego postu o.O

A tak poza tym. Pojawiła mi się nowa linijka po wpisaniu wiadomości.. Brzmi ona tak:

1005 11:09:03598 :: CInstanceBase::PushTCPState ÇĂ·ąŔĚľî Ŕڽſˇ°Ô Ŕ̵żĆĐŶŔş żŔ¸é ľČµČ´Ů!

Jimlok boss

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...