Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Marder II - co dalej?

Makaroni.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Linia mardera 38t wymaga umiejętności i nowy gracz sobie z nią nie poradzi. Trzeba mieć dobrą załogę (min. 1 perk), trzeba campić.

Linię Hetzera mam skończoną, mam Xt i nie polecam. Ogromny kloc który 3 dni się obraca, działo tragedia (pomimo dobrego DPS'u), maus jest go w stanie oflankować, nie warto go robić. Ni na CW, ni na randomki.

W arty niemieckie nie warto iść, nie wyróżniają się niczym tak jak np. amerykańce czy brytole.

Opublikowano

Kampienie to jedna z najprostszych rzeczy w tej grze. Ustawiasz się daleko od frontu, chowasz się w krzaku z którego widać wrogów i strzelasz. Marder38t i cała jego linia ma świetne camo a oprócz tego mocne działa z dużą penetracją. Zwłaszcza to ostatnie jest przydatne dla nowych, więc idź w Mardera38t.

Opublikowano

Kampienie to jedna z najprostszych rzeczy w tej grze. Ustawiasz się daleko od frontu, chowasz się w krzaku z którego widać wrogów i strzelasz. Marder38t i cała jego linia ma świetne camo a oprócz tego mocne działa z dużą penetracją. Zwłaszcza to ostatnie jest przydatne dla nowych, więc idź w Mardera38t.

Trzeba znać jeszcze miejscówki, bo nie każdy krzaczek nadaje się do campienia. Weź pod uwagę to, że zacznie jeszcze jeździć do 1 linii (na 6 xD).

Opublikowano

Trzeba znać jeszcze miejscówki, bo nie każdy krzaczek nadaje się do campienia. Weź pod uwagę to, że zacznie jeszcze jeździć do 1 linii (na 6 xD).

Akurat z tym problemu nie ma. Jest pełno krzaków, gdzie sobie poradzi.

Idź w Mardera 38t, bo linia tylko pod camperstwo.

Opublikowano

Akurat z tym problemu nie ma. Jest pełno krzaków, gdzie sobie poradzi.

Idź w Mardera 38t, bo linia tylko pod camperstwo.

Kyra. Przypomnę Ci 2 Twoje cytaty:

"Linię robi się dla 10t, a nie dla przyjemności."

"WTF to s**t."

Opublikowano

Kyra. Przypomnę Ci 2 Twoje cytaty:

"Linię robi się dla 10t, a nie dla przyjemności."

"WTF to s**t."

Tak, robi się dla Xt, ale WTF, aż tak bardzo nie ssie jak inne dyszki. Po prostu ja tym czołgiem grać nie potrafiłem, a trzeba wykorzystać jego atuty.

Opublikowano

Linia mardera 38t wymaga umiejętności i nowy gracz sobie z nią nie poradzi. Trzeba mieć dobrą załogę (min. 1 perk), trzeba campić.

Linię Hetzera mam skończoną, mam Xt i nie polecam. Ogromny kloc który 3 dni się obraca, działo tragedia (pomimo dobrego DPS'u), maus jest go w stanie oflankować, nie warto go robić. Ni na CW, ni na randomki.

W arty niemieckie nie warto iść, nie wyróżniają się niczym tak jak np. amerykańce czy brytole.

hmm ja narazie mam Grile i jestem zadowolony dlaczego nie polecasz Niem. Arty?

image.png

Opublikowano

hmm ja narazie mam Grile i jestem zadowolony dlaczego nie polecasz Niem. Arty?

Bo inne są lepsze. Nie ma op celności (a i tak na arcie głównie rng się liczy), dmg nie jest wybitny, splash także.

Opublikowano

Tu się mylisz arty niemieckie mają takiego kopa że szoka :) Gram Aktulanie GW Tiger P :) Kto kolwiek bokiem leci za 1k a nawet i full 2k dmg :).

Jeśli nie trafisz artą w cel konkretnie to dostaje za 400 dmg. Jeśli trafisz to 800 nawet i wyżej.

A co do pytania w Temacie rób to Co ci się podoba Leć w linie WT E100 :) ;p Jak ogarniesz to dasz radę.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Tu się mylisz arty niemieckie mają takiego kopa że szoka :) Gram Aktulanie GW Tiger P :) Kto kolwiek bokiem leci za 1k a nawet i full 2k dmg :).

Jeśli nie trafisz artą w cel konkretnie to dostaje za 400 dmg. Jeśli trafisz to 800 nawet i wyżej.

A co do pytania w Temacie rób to Co ci się podoba Leć w linie WT E100 :) ;p Jak ogarniesz to dasz radę.

Zazwyczaj patrzy się głównie na Xt, bo to ona jest najważniejsza. Moim zdaniem niemiecka linia jest najprzyjemniejsza, ale 10t do najlepszych nie należy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...