Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam tytułów

D4n100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Szukam tytułów 2 filmów. Byłbym wdzięczny za link do filmwebu lub cda.

1. Para nowożeńców jedzie w noc poślubną przez autostradę na pustyni i dojeżdżają do martwej strefy (brak zasięgu itp.). Jakiś czas później docierają do końca autostrady i zawracają. Znajdują rannego gościa (nie dość że po wypadku to jeszcze przypadkowo go przejechali) i zabierają go do szpitala. On zaczyna im grozić itp, pyta się czy byli kiedyś zamordowani. Próbuje zabić kierowcę, ale nie wychodzi mu to. Nie bd opowiadał całego filmu, ale pod koniec żona tego gościa zostaje zamordowana i zakopana, a jakimś cudem ten gościu próbując uciec policji ma wypadek samochodowy, znajduje go ta sama para nowożeńców i chcą zabrać go do szpitala. Błędne koło - żona za każdym razem umiera, mąż zamienia się w rannego, a ranny znika bez śladu. ~~~ Nie pamiętam nic, oprócz części tytułu. "dark highway", te 2 słowa siedzą mi w głowie, ale na necie nic nie ma.

2. Facet był se w wysokich górach ze znajomymi, ale w pewnym momencie lina nie wytrzymała i gościu miał wybór: odciąć ich i przeżyć albo zginąć z nimi. Oczywiście uratował siebie. Wysyłają go na terapię i chcą mu wmówić, że nikt inny by tak nie postąpił. On chąc udowodnić że każdy by tak zrobił, zamyka grupkę ludzi w domku letniskowym i mówi im że do 6 rano tylko 1 osoba ma być żywa bo inaczej wszyscy zginą. ~~~ Nie pamiętam żadnych szczegółów typu reżyser itp.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Do zamknięcia :)

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...