Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skin do yasuo - worth?

Kusiuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo mam 975rp na wydanie i zastanawiam sie nad popstar ahri/firefox ( ktora lepsza?) albo skinem do yasuo w samo poludnie (high noon yasuo) tylko tu mam pytanko, bo osatnio widzialem ze dostal nerfy i ma permabana na rankedach , boję sie ze bedzie to samo co z kassadinem i po prostu skin pojdzie sie yebac przez to ze dostanie nerfy i nie bedzie idealny do gry..

Opublikowano

Prawda, że Yasuo dostał nerfa i osłabi go w early, ale tak czy siak skin do niego nie jest specjalnie fajny, jego podstawowa skórka jest najlepsza :) A banuje się go w goldzie-brązie... Ponad golda łatwo go counterować

A co do Ahri... Popstar osobiście bardzo mi się podoba, więc raczej ten skin bym kupił. Fajny art i dodatkowo zarąbiście wygląda podczas gry.

916741414680034286162.png

Opublikowano

ahri jest dobrze zbalansowana i zwykle jest dobra w mecie, a yasuo 370 hp o ile pamietam to bedzie cos kolo sony czyli ze 4 hity zeda i ignite i padasz na 1 lvlu

Ja sam wole popstar sam mam tego skina

Miszczu, do tego hp ci dochodza masterki i doran wiec bedziesz mial z 570 na start.

Opublikowano

Miszczu, do tego hp ci dochodza masterki i doran wiec bedziesz mial z 570 na start.

haha no fajnie tylko to jest prawie 100 hp mniej na start wiec... 

jak dla mnie yasuo nie bedzie juz banowany ale bedzie solidnym pickiem anyway . 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Nowicjusz
Opublikowano

Foxfire - najładniejszy skin Ahri . Yasuo to szit moim zdaniem od zawsze lel, kontrowałam go wszystkimi możliwymi postaciami hah . Ale to może tylko ja .  :mellow:  ^_^

Opublikowano

Prawda, że Yasuo dostał nerfa i osłabi go w early, ale tak czy siak skin do niego nie jest specjalnie fajny, jego podstawowa skórka jest najlepsza :) A banuje się go w goldzie-brązie... Ponad golda łatwo go counterować

A co do Ahri... Popstar osobiście bardzo mi się podoba, więc raczej ten skin bym kupił. Fajny art i dodatkowo zarąbiście wygląda podczas gry.

Dlatego ma chyba 80% banrate w diamentach i jakoś podobnie na worldsach. Polecam zobaczyć gry z worldsów na których yasuo był picknięty, ale oczywiście worldsy w porównaniu z platyną solo q to amatorzty...

#Topic

Możesz wstrzymać się z kupnem i zobaczyć jaki wpływ będzie miał najbliższy nerf.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Dlatego ma chyba 80% banrate w diamentach i jakoś podobnie na worldsach. Polecam zobaczyć gry z worldsów na których yasuo był picknięty, ale oczywiście worldsy w porównaniu z platyną solo q to amatorzty...

+1

@top Ja bym kupił High noon yasuo fajny skin ale to już zależy od Ciebie czy Ci się podoba :x

E6c9g1v.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...