Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Kogoś Kto Gra W Famerów - Pomoc Przy Tworzeniu Bota :)

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Piszę rekreacyjnie bota do wolnych farmerów. Proszę jakąś osobę grającą w tą gierkę o kontakt na gg .. W tej chwili bot podlewa, sadzi i kosi :D

W tej chwili zajmuje to około 10 s na całe pole. Okno może być zminimalizowane :)

Pozdr.

Opublikowano

Pisz tutaj :rolleyes:

Ja już mam 13 poziom, niedługo napisze pare poradników na temat tej gry. Apropo bota to przydał by się taki przy offline, teraz mam rośliny, które rosną po 13h ^^ Jest też sprawa kurnika, bo jak włącze pole i mam np. kurnik to mi tylko z pola zbiera a z kurnika już nie :( a jajeczka potrzebne ^^

x

Bywalec
Opublikowano
a jajeczka potrzebne ^^

Mogłeś urodzic sie Facetem <joke> <-- taki zarcik nie chcialem cie urazic wrazie czego

pozdro

Potrzebujesz avatara lub sygnaturę ?

Napisz prywatną wiadomość, pomogę !

Opublikowano

ahahaha :lol: tutaj mnie rozwaliłeś

chodziło mi o kurze jaja :D bo swoje mam

btw. ten bocik twój mi nie działa coś:( jutro się jeszcze pobawie nim

x

Opublikowano

ahahaha :lol: tutaj mnie rozwaliłeś

chodziło mi o kurze jaja :D bo swoje mam

btw. ten bocik twój mi nie działa coś:( jutro się jeszcze pobawie nim

cos zapewne spieprzyles ;]

Opublikowano

bot działa super. w sumie to nie potrzebna ma opcje do zbierania, bo funkcja zbierz wszystko jest aktywna cały czas. Spoko byłoby gdyby jeszcze włączał się np co 15 min na zbiór marchewek i sianie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

bot działa super. w sumie to nie potrzebna ma opcje do zbierania, bo funkcja zbierz wszystko jest aktywna cały czas. Spoko byłoby gdyby jeszcze włączał się np co 15 min na zbiór marchewek i sianie

Funkcja zbierz wszystko znika na 9 lvl. Pozdro :P
Opublikowano

Z tego co pamiętam to na początkowych levelach nie było funkcji zbierz wszystko, pojawia się po którymś levelu i zostaje (przynajmniej do 19 lvl bo taki mam)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...