Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPCforum a piractwo, jak to jest w końcu?

rexikon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dłuuugiego czasu nurtuje mnie pewna rzecz na tym forum, a otóż piractwo jest tutaj bardzo tępione zauważyłem, jakiekolwiek jego objawy są gaszone. np. http://www.mpcforum.pl/topic/1243989-crackowany-serwer-ts3/

No tak piractwo tępione spoko, ale dla czego tutaj nawet przypięty post jest gdzie jest wyraz CRACK,  i to nie wszystko jeszcze ładnie poradniki z CRACKAMI są tam, chyba to jest piractwo ? Czemu akurat tam jest ono dozwolone? mowa o: http://www.mpcforum.pl/topic/1185128-spis-botowcrackowporadnikiprzydatne-tematy-real-tibia/

Opublikowano

MPC, tego nie zrozumiesz.

Kawałek regulaminu tego działu: /kokosz Piractwo, potocznie zwane jako warez. Zasada obowiązuje w obie strony, zakaz proszenia o piraty, oraz zakaz wstawiania piratów. Kara = 5%. to chyba oznacza, że na forum piractwo jest zabronione.

Opublikowano

Crack to nie koniecznie musi być piractwem. Ja kiedyś zgubiłem płytę od simsów :P to wgrałem sobie cacka, żeby grać bez płyty. Teraz jest origin i steam więc mi to nie potrzebne.

Opublikowano

Up racja ja tez crack wgrywałem jak mi sie cd rom zepsuł a chciałem poklikać w gry z płyty

Opublikowano

Up racja ja tez crack wgrywałem jak mi sie cd rom zepsuł a chciałem poklikać w gry z płyty

Crack to nie koniecznie musi być piractwem. Ja kiedyś zgubiłem płytę od simsów :P to wgrałem sobie cacka, żeby grać bez płyty. Teraz jest origin i steam więc mi to nie potrzebne.

Mam to samo.

@Temat

Crack to crack. Też miałem taką sytuacje. Ale nic się nie wydarzyło. ;)

Opublikowano

Niby zakazane jest piractwo na MPC ale jak dobrze poszukasz to okaże się, że wszystko stąd idzie pobrać :>

np

To raczej też nie powinno być dozwolone a jednak jest :)

Rok 2009, zapomniane przez wszystkich. :> Wtedy jeszcze nie było zakazu.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Od dłuuugiego czasu nurtuje mnie pewna rzecz na tym forum, a otóż piractwo jest tutaj bardzo tępione zauważyłem, jakiekolwiek jego objawy są gaszone. np. http://www.mpcforum.pl/topic/1243989-crackowany-serwer-ts3/

No tak piractwo tępione spoko, ale dla czego tutaj nawet przypięty post jest gdzie jest wyraz CRACK,  i to nie wszystko jeszcze ładnie poradniki z CRACKAMI są tam, chyba to jest piractwo ? Czemu akurat tam jest ono dozwolone? mowa o: http://www.mpcforum.pl/topic/1185128-spis-botowcrackowporadnikiprzydatne-tematy-real-tibia/

W dziale moderatorzy Tibii dostali pozwolenie na umieszczanie cracków

#Potwierdzone_info

Opublikowano

w lidze legend tez pelno crackow, wiec w zasadzie nie wiadomo jak to jest  z piractwem

Niby jaki crack? Podaj mi chociaż 1 link do tematu z crackiem w dziale LoL'a.

Opublikowano

w lidze legend tez pelno crackow, wiec w zasadzie nie wiadomo jak to jest  z piractwem

ale lol to darmowa gra z tego co wiem, więc crack w niej nie może służyć jako piractwo. To samo jest w tibii.

Co innego gdyby ktos wrzucil download do pirata gry np. nowego assassyna i dorzucił do niego cracka. Wtedy to jest piractwo.

Opublikowano

ale lol to darmowa gra z tego co wiem, więc crack w niej nie może służyć jako piractwo. To samo jest w tibii.

Co innego gdyby ktos wrzucil download do pirata gry np. nowego assassyna i dorzucił do niego cracka. Wtedy to jest piractwo.

gra owszem darmowa, ale cheaty do tej gry juz nie

Niby jaki crack? Podaj mi chociaż 1 link do tematu z crackiem w dziale LoL'a.

poszukaj enforce vip w dziale bola, to jest crack

­

Opublikowano

poszukaj enforce vip w dziale bola, to jest crack

była zgoda Makina, temu został umieszczony. Co do innych cracków nie wspieramy.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

była zgoda Makina, temu został umieszczony. Co do innych cracków nie wspieramy.

krakeny nadal po dziale latają, wiec nie był bym taki pewien że innych crackow nie wspieracie

­

Opublikowano

krakeny nadal po dziale latają, wiec nie był bym taki pewien że innych crackow nie wspieracie

które dokładnie, bo skrypty są banowane

f1a327ea2f.png

Opublikowano

W dziale diablo i hearthstone latają płatne boty do gry. Ale ważne żeby był punkt w regulaminie (seems legit).

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Jestem ciekaw co by było gdyby jakiś twórca oprogramowania się przyczepił że tutaj jego pogramy crackują :) 

mpcforum jest bardzo hipokrytyczne pod względem cracków :)

Opublikowano

Jestem ciekaw co by było gdyby jakiś twórca oprogramowania się przyczepił że tutaj jego pogramy crackują :)

mpcforum jest bardzo hipokrytyczne pod względem cracków :)

wtedy by było

||||||||||||||       =              \       ,       =               |      _=            ___/     / _\           (o)\    | | \            _  \    | |/            (____)     \__/          /   |      /           /  ___)     /    \       \    _)                       )    \      \           /                       (  \/ \      \_________/   |\_________________,_ )   \/ \      /            |     ==== _______)__)    \/ \    /           __/___  ====_/     \/ \  /           (O____)\\_(_/                      (O_ ____)                       (O____)

kciuk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...