Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KOMPUTER!

arii123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zlozy ktos taki komputer i poda linka oczywiscie najtaniej jak sie da ! :)

Płyta główna: Asus P5K-VM

Procesor: Intel Core 2 Quad Q9550 (2.83 GHz 12MB Cache)

Grafika: MSI Radeon HD 6850 (1 GB GDDr5)

RAM: 4GB (2x2GB) 800MHz DDr2

Opublikowano

Składanie z tych części jest idiotyzmem. Sprecyzuj budżet. Masz jakieś części? Dysk, napęd?

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Ale ten procek + płyta chyba z 4 generacje do tyłu, a karta 3 generacje do tyłu :D I jeszcze przecież trzeba obudowe, zasilacz itd. kupić albo już masz. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Ale ten procek + płyta chyba z 4 generacje do tyłu, a karta 3 generacje do tyłu :D I jeszcze przecież trzeba obudowe, zasilacz itd. kupić albo już masz. 

A sa takie czesci na Morele albo na Komputronik :)

Jak cos to wiesz podaj linka ! :D

Opublikowano

A sa takie czesci na Morele albo na Komputronik :)

Jak cos to wiesz podaj linka ! :D

SKŁADANIE KOMPUTERA Z TYCH CZĘŚCI JEST TOTALNIE NIEOPŁACALNE, I NIE MA ICH W SKELPACH. Podaj budżet, i czy masz coś ze starego pc.

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

Opublikowano

SKŁADANIE KOMPUTERA Z TYCH CZĘŚCI JEST TOTALNIE NIEOPŁACALNE, I NIE MA ICH W SKELPACH. Podaj budżet, i czy masz coś ze starego pc.

Nie mam starego pc bo mam laptopa ale chce komputer do nagrywania minecrafta na shaderach wiec musi byc dobry xDD

Budzet najtaniej jak sie da xD 

Opublikowano

Nie mam starego pc bo mam laptopa ale chce komputer do nagrywania minecrafta na shaderach wiec musi byc dobry xDD

Budzet najtaniej jak sie da xD

Najtaniej jak się da? Człowieku, tak ciężko podać konkretną liczbę? 1500? 1800? 1900? 2000? Ktoś ma wróżyć ile masz pieniędzy do wydania?

KLIK!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...