Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fala banów

PicekGT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj zaczeła sie fala banów zostało zbanowanych wiele osób w tym ja i wielu wielu moich znajomych, czy ktoś na forum dostał bana ?

Czy mogę w jakiś sposób prosić o UB ? Jeśli tak to jak do EA napisać proszę o pomoc :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Dostałem bana na NFSTimes.com i to nie słusznie. Trzeba do nich pisać ;/

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Opublikowano

Witam dzisiaj zaczeła sie fala banów zostało zbanowanych wiele osób w tym ja i wielu wielu moich znajomych, czy ktoś na forum dostał bana ?

Czy mogę w jakiś sposób prosić o UB ? Jeśli tak to jak do EA napisać proszę o pomoc :)

Pozdrawiam

Ale w grze dostałeś bana? Co wyskakuje przy uruchomieniu gry? 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

o dziwo dziś jechałem klasówke w klasie E bo jednego wyscigu zabrakło abym miał 25/25 i jechałem sam z kolesiem ;_: i ten tego troche speed hackowałem (nie wiele to dało przy maksymalnej predkosci 230 km/h) ale koleś był czysty i jakos normalnie sie jechało ale pod koniec chamsko zepchnął mnie w bok gdy jechaliśmy 1vs1 -.- 

Opublikowano

Zdało by się, bo teraz wygrać klasówkę to jakaś masakra :P

W normalnych wyścigach można wygrać autami z niższych klas.

W klasówkach niby auta te same a nawet w przypadku dobrego czasu czesto jest się daleko z tyłu.

Inni popełniają błędy ale jakimś "cudem" jadą zmakomicie.

Już o AF nie wspomnę.

Ja nie mówię, że jestem jakiś wyjątkowo święty, ale wszystko musi mieć swój umiar inaczej gra taci sens.

Ps. Jak zaczną banować za boty to w grze zostanie 1% kont i to tych nie aktywnych graczy od 2 lat :D

pozdrawiam

cieniasek

Opublikowano

Za boty typu pursuit bot raczej nie będzie banów bo nie mają możliwości wykrycia.

Mają taką możliwość :)

Kilka dni temu posypały się bany za Team Escape Bot'y (nie wszystkim został zablokowane statystyki, ale znam takie przypadki).

A wiecie z Lobby Kickiem? Dostał ktoś za to bana?

Tak, można mieć za to blokadę na statystykach.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Zrobiłem nowe konto (tym razem na APEX EU) w 1godzine wbiłem 60lvl itd. wymaksowałem Porsche 911 gt2 i dałem same 3 gwiazdkowe skille do niego tak samo z Mazda Rx8 wymaksowałem w B i najlepsze 3gwiazdkowe skille dałem i bana niemam :OO

Opublikowano

Zrobiłem nowe konto (tym razem na APEX EU) w 1godzine wbiłem 60lvl itd. wymaksowałem Porsche 911 gt2 i dałem same 3 gwiazdkowe skille do niego tak samo z Mazda Rx8 wymaksowałem w B i najlepsze 3gwiazdkowe skille dałem i bana niemam :OO

Od razu Ci go nie wlepią :) Nie każdy, kto używa/używał botów dostanie bana, ale jest taka możliwość :P

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...