Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak on to robi?

Kerri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlatego wlasnie go znerfiono. Ult juz nie nabija stakow pasywki zeby nie dalo sei wyleciec ap rengarem i z dfg i 2xW zdjac przeciwnika w 0.5 s. Ad rengar tez byl op, dlatego niedawno zabrano mu kryty z Q. Widziałem raz w meczu full ad regara (4 bloody) + infinity + te ostrze co daje 100% as i kryta na 3s, włączał to i składał każdego na q, to była bestia.

Obecnie nie zrobisz tak łatwo tak wielkiego dmg, choc rengar nie jest słaby.

Opublikowano

Jak rengar pod AP to samo teraz robi nawet po nerfie. Chociaż kiedyś mi z Q z cryta nafeedowany 49 killami jebnął 7k na teemosie jak byłem xD

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Jak rengar pod AP to samo teraz robi nawet po nerfie. Chociaż kiedyś mi z Q z cryta nafeedowany 49 killami jebnął 7k na teemosie jak byłem xD

No raczej  7k nie jest mozliwe.

Opublikowano

To już jest po nefie - wykrzykniki przed jego skokiem -> btw wystarczy spojrzec na jego builda - budowal sie pod kryta - youmuu, infinity edge, pewnie weszly mu kryty - wszystko wyjasnione;)
Chyba, że miał jeszcze 1 nerfa po reworku:D

Opublikowano

To już jest po nefie - wykrzykniki przed jego skokiem -> btw wystarczy spojrzec na jego builda - budowal sie pod kryta - youmuu, infinity edge, pewnie weszly mu kryty - wszystko wyjasnione;)

Chyba, że miał jeszcze 1 nerfa po reworku:D

Pooglądaj sobie Ryana Choia to zobaczysz, że mimo nerfów nadal niszczy nawet pod AP. Może nie padasz znienacka w pół sekundy ale nadal burścik leci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...