Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Film od Gaijin o War Thunder

Canna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co tu jest mega. Zwykły dowód na to, że łatwiej zrobić film, niż grę. WG to już pokazało nie raz, teraz gadziny. 

Opublikowano

Nie wiem co tu jest mega. Zwykły dowód na to, że łatwiej zrobić film, niż grę. WG to już pokazało nie raz, teraz gadziny. 

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gadziny mają potencjał, ale jak widać nie chce im się tej gry dopieszczać. No cóż...

Opublikowano

Mało hejtu? To dalej:

Z tego co wiem film ma odzwierciedlać bitwę o Moskwę - Co tam robią Tygrysy? Co robią isy 2, które zostały wyprodukowane w 44? Mało? Jaki czołg ginie? Tiger. Dlaczego? Bo nie jest rosyjski. Gdyby jakiś IS czy T-34 padł, to by już płacz rusków był.

Wniosek: Graficznie fajnie, ale treść...

Opublikowano

@Juri.

Mało hejtu? To dalej:

Co tam robią Tygrysy?

Biorą udział w bitwie w ilości sztuk 102

315381412533862308467.jpg

978851412533862308467.jpg

376951412533862308467.jpg

Mało hejtu? To dalej:

Co robią isy 2, które zostały wyprodukowane w 44?

Też biorą udział w walce

250px-IS-1_Kursk.gif

Następny post w stylu "Nie wiem, ale się wypowiem" Gratuluję

Opublikowano

@Juri.

Biorą udział w bitwie w ilości sztuk 102

315381412533862308467.jpg

978851412533862308467.jpg

376951412533862308467.jpg

Też biorą udział w walce

250px-IS-1_Kursk.gif

Następny post w stylu "Nie wiem, ale się wypowiem" Gratuluję

Facepalm.

IS-2 powstał w 1943 czyli rok po zakończeniu Bitwy pod Moskwą. Prace projektowe nad Tigerem rozpoczęły się po klęsce operacji Tajfun.

Informacje masz z forum WT, czy skąd? 

Opublikowano

Taak, czerpię swoją wiedzę z forum war thunder, gdzie większość to są dzieci...

Czy te daty kolidują jakoś ze sobą? Bitwa pod Moskwą skończyła się w styczniu 1942, a bitwa na Łuku Kurskim zaczęła się 5 lipca 1943.

Edit:

Popieprzyły mi się Bitwy, cały czas myślałem o Bitwie pod Łukiem Kurskim...

Kajam się

Opublikowano

Mało hejtu? To dalej:

Z tego co wiem film ma odzwierciedlać bitwę o Moskwę - Co tam robią Tygrysy? Co robią isy 2, które zostały wyprodukowane w 44? Mało? Jaki czołg ginie? Tiger. Dlaczego? Bo nie jest rosyjski. Gdyby jakiś IS czy T-34 padł, to by już płacz rusków był.

Wniosek: Graficznie fajnie, ale treść...

Rozumiem, że dla graczy WoT'a angielski to trudna sprawa, no ale jest coś takiego jest google translate.

"To commemorate the heroism of all the participants of the Great Patriotic War, we dedicate our new video to them"

Nigdzie nie jest napisane, że to filmik odzwierciedlający bitwę o Moskwę, jest za to napisane, że jest dedykowany osobom, które brały udział w Wielkiej Wojnie Ojczyźnianej.

Opublikowano

Teoretycznie ten okres obejmuje od roku 1941 do roku 1945. Ale operacja barbarosa już od 43 była praktycznie w odworcie bo przez rok niemcy przepierdalali większość bitew. Jak wiadomo tygrysy i ISy rozpoczęto produkować o ile sie nie myle to od mniej więcej od połowy roku 44 . Więc to że są one na tym filmie to tak lipnie , chyba tylko dla efektu . I to że IS niszczy tygrysa .... nie wiem czy ten tygrys miał ułomną załoge albo nie miał przrządów optycznych . Powinien go zniszczyć już z daleka.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...