Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Swamp Attack crash'uje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heja.

Mam problem. Otóż pobrałem ładnie pięknie sobie Swamp Attack na fona, instaluje, ok. Zainstalowane. No to włączam grę a tu g*wno się dzieje (black screen) i crash. No o co tu chodzi, włączam od nowa i to samo.. Pytanie samo się nasuwa. Czemu to nie działa? Gra jest kompatybilna z fonem i wersją androida, potwierdza to fakt, iż mam ją w Google Play.

Wersja andka 2.3.6. Nie pisac, że reinstall, bo to juz próbowałem i dupa. W razie czego root jest.

Za pomocą radę dam limit! :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Omg serio? :( To po cholerę jest w Google Play jak nie działa, tylko szczują idioci.

To może zapytam inaczej. Czy jakoś da rade, bym w to zagrał? Np zoptymalizowana apka, czy co? Np subway surfers też nie jest kompatybilne, a działa na spec apce.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Omg serio? :( To po cholerę jest w Google Play jak nie działa, tylko szczują idioci.

To może zapytam inaczej. Czy jakoś da rade, bym w to zagrał? Np zoptymalizowana apka, czy co? Np subway surfers też nie jest kompatybilne, a działa na spec apce.

Możesz spróbować jakoś opróżnić ram przed uruchomieniem aplikacji, ewentualnie jeżeli znajdziesz to aplikacja z mniejszymi teksturami.

0LsM05U.png

Opublikowano

Bo to google play a nie applestore skorpionie :) tutaj na kompatybilność nie zważaj, bo to że coś jest kompatybilne nie oznacza że będzie Ci działać. Poza tym przy 2,8' nie odpala nie których apek, ale pewien nie jestem

lownfast

Opublikowano

Bo to google play a nie applestore skorpionie :) tutaj na kompatybilność nie zważaj, bo to że coś jest kompatybilne nie oznacza że będzie Ci działać. Poza tym przy 2,8' nie odpala nie których apek, ale pewien nie jestem

Rozmiar wyświetlacza w żadnej aplikacji nie ma nic do gadania, jedynie można uwzględnić rozdzielczość potrzebną do działania danej aplikacji.

0LsM05U.png

Opublikowano

Twój telefon jest za słaby, zapamiętaj sobie. Ten telefon nadaje się do bardzo prostych gier i przeglądania internetu lub smsów.

@The Naid Ja tam w Lazzers grałem na tym telefonie B)

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Twój telefon jest za słaby, zapamiętaj sobie. Ten telefon nadaje się do bardzo prostych gier i przeglądania internetu lub smsów.

Zwątpił bym w to powiedzenie o prostych grach bo pewnie nawet Swing Copters będzie mulił na tym telefonie. :D

0LsM05U.png

Opublikowano

Widzę nie zostawiliscie suchej nitki na moim fonq. Wiem, że złom, ale co poradzić, na prawko się zbiera :D

Ok, dzięki za odp, jeśli ktoś miałby jeszcze jakiś pomysł, by działała, zapraszam pw, limit nadal czeka :)

Zamykam

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...