Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SpeedTree Plugins

The Naid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naid, to samo co kiedyś było udostępnione na innym forum?

@topic

Dzięki na pewno się przyda. :)

Nie wiem czy to było gdzieś udostępniane, potrzebowałem tego toolsa gdy tworzyłem Eternity a aktualnie mam nową, lepszą wersję więc tą udostępniam.

0LsM05U.png

Opublikowano

Nie wiem czy to było gdzieś udostępniane, potrzebowałem tego toolsa gdy tworzyłem Eternity a aktualnie mam nową, lepszą wersję więc tą udostępniam.

A no tak pewnie nowa wersje ściągnąłeś xxx ;D

33748387117269464751.png

Opublikowano

Obstawiam że aby znaleźć twoją nową wersje sdk wystarczy wpisać w google sdk 5.1 metin2dev ;)

Gdybyś obstawił swoją rękę...

Wiesz co by się stało?

Właśnie k***a byś nie miał ręki.

Wyjdź i nie wracaj.

0LsM05U.png

Opublikowano

Gdybyś obstawił swoją rękę...

Wiesz co by się stało?

Właśnie k***a byś nie miał ręki.

Wyjdź i nie wracaj.

To jeśli jesteś taki do przodu to dlaczego dajesz przestarzałe wersje zamiast pochwalić się swoją nową?

33748387117269464751.png

Opublikowano

To jeśli jesteś taki do przodu to dlaczego dajesz przestarzałe wersje zamiast pochwalić się swoją nową?

Niech inni sami pokminią, to nie te czasy że masz wszystko na tacy, wiem że tak byłoby Ci najwygodniej.

Opublikowano

Niech inni sami pokminią, to nie te czasy że masz wszystko na tacy, wiem że tak byłoby Ci najwygodniej.

Kto powiedział że chce coś gotowego na tacy? Jeśli naid juz sie pochwalił że korzysta z nowej wersji sdk to niech powie z jakiej wersji ;)

33748387117269464751.png

Opublikowano

Kto powiedział że chce coś gotowego na tacy? Jeśli naid juz sie pochwalił że korzysta z nowej wersji sdk to niech powie z jakiej wersji ;)

Temat nie jest o nowej poza tym nie jest to też dział media więc nie musi ci czegoś udowadniać 

PS: Program fajny może się w nim pobawię bo szczerze nie mam co robić :P

PS2: Lajk za wstawkę ;P

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...