Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[W] Czy sa jeszcze jakieś trainery?

Diskienss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, czy jest jakis trainer do fify world bo tamten nie dziala na rozlaczanie , i jak teraz zarabiac :)

Opublikowano

Jak Ci tak zależy na trainerze to kup :)

@partiid2 No pewnie dziecko. Najlepiej kupić, przecież to za hajs starych, po co samemu zarobić :)

Nie wiem czy takie dziecko. Napisałem to z dezaprobatą i pewnym przekazem do autora postu.  Utrzymuję się sam i to co zarobie to wydaję. Pisząc dziecko przypuszczam że sam nim nie jesteś (14 lat to już nie dziecko? :O od kiedy?) Idź chłopczyku odrób lekcje a nie wypisujesz głupoty w internecie. 

Opublikowano

Nie wiem czy takie dziecko. Napisałem to z dezaprobatą i pewnym przekazem do autora postu.  Utrzymuję się sam i to co zarobie to wydaję. Pisząc dziecko przypuszczam że sam nim nie jesteś (14 lat to już nie dziecko? :O od kiedy?) Idź chłopczyku odrób lekcje a nie wypisujesz głupoty w internecie. 

a ty co soba reprezentujesz?? op gowno sie udzielasz jak tylko umiesz od dzieci wyzywac **** ... Dokładnie to do cb jest chyba skierowane : " Idż chłopczyku odrób lekcje a nie wypisujesz głupoty w internecie " jak nie masz nic madrego do powiedzenia to zamknij ten glupi R*J

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...