Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Pomysłodawcą.

Gość mariusz19198

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Chciałbym zostać pomysłodawcą.Mam wiele pomysłów wystarczy tylko dobrego technika na wykorzystanie ich.Mogę dawać również pomysły na questy.Nie chcę się zbyt tu rozpisywać więc jeśli cię zainteresowałem pisz pw opisze co i jak.

Opublikowano

Może i masz, lecz w trzech zdaniach nie napisałeś praktycznie nic, myślisz że jest mało ludzi na posady GM? Czym próbujesz przekonać do siebie Administratora?

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Sam pomysłodawca to za mało, niestety takie osoby w dzisiejszych czasach nie pełnią dużej funkcji.

Musiałbyś sam stworzyć server i się czegoś sam nauczyć.

Opublikowano

Pomysłów mam dużo jeśli ktoś je wykorzysta to serwer będzie miał na długo.@Ups... ja nigdzie nie napisałem że chce GM .

Opublikowano

Skoro nie chcesz za to GM to proponuję przedstawić projekt całemu forum. Pewnie ktoś się zaciekawi, ciężko stwierdzić po tym co napisałeś czy Twój pomysł jest godny uwagi, więc jestem neutralny

Opublikowano

Wiadomo że za darmo nic nie ma ale nic nie napisałem a on mi wyskoczył że jest dużo ochotników na range GM.

Opublikowano

Wiadomo że za darmo nic nie ma ale nic nie napisałem a on mi wyskoczył że jest dużo ochotników na range GM.

Mało kto lubi jak ktoś dyryguje co ma robić.

Prędzej sam wykonasz swój projekt.

Opublikowano

Mało kto lubi jak ktoś dyryguje co ma robić.

Prędzej sam wykonasz swój projekt.

Czy ja wiem, czy tak mało... Po prostu ktoś ma umiejętności, ale nie ma pomysłu na serwer (drop, systemy, moby, mapy itd), to w tym momencie przydaje się właśnie ktoś taki jak "pomysłodawca". Więc może jakby bardziej rozpisał swój temat to może szybciej znalazłby się w jakimś teamie :D

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...