Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który z tych telefonów najlepszy do gier?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mój brat ma do wyboru te telefony:

-HTC Desire 310

-Alcatel One Touch Idol Mini

-Samsung Galaxy Trend Plus

-Nokia Lumia 520

-Alcatel OneTouch Pop S3 lte

-Alcatel ONETOUCH FIRE E

-LG L65

-Sony Xperia E1

-Samsung Galaxy Core Plus

-Samsung Galaxy ACE 3

-Nokia Lumia 635

-Samsung Galaxy Ace 4 lte

-Huawei Ascend G6

Chodzi o to, aby gry chodzily dobrze(np. fifa, fm, gta itp.) Pomozcie;)

Manchester United jest jak Rolling Stonesi, świetni, ale zawsze pozostaną w cieniu zespołu z Liverpoolu.

Opublikowano

To jest lista telefonów od operatora mam rozumieć? Czy twój brat ma jakiś budżet i nie ma konkretnego operatora?

od operatora, czekamy na odpowiedzi.

Manchester United jest jak Rolling Stonesi, świetni, ale zawsze pozostaną w cieniu zespołu z Liverpoolu.

Opublikowano

Kiepskie telefony w za dużo rzeczy sobie nie pogra, jak już to bym inwestował w telefony ze snapdragonem 200. Niestety u operatora masz kloce, a w cenie co niektórych telefonów mógłbyś znaleźć coś naprawdę dobrego. Jak już to bym wybierał między Ascendem, Ace 4 LTE a L65. 

lownfast

Opublikowano

Panowie pomozcie Mi przed chwila zadzwonilem do konsultata - polecil mi lg f70 i huawei ascend g6, jesli chodzi o gry, ktory wybrac?! gosc ma za godzine zadzwonic

Opublikowano

Do konsultanta? :D ale to w sumie dobrze bo polecił Ci F70 (którego na liście nie było) warto go wziąć bo ma S400 to wydajność będzie większa niż w tych klocach ;) najlepszy możliwy wybór wg mnie

lownfast

Opublikowano

Do konsultanta? :D ale to w sumie dobrze bo polecił Ci F70 (którego na liście nie było) warto go wziąć bo ma S400 to wydajność będzie większa niż w tych klocach ;) najlepszy możliwy wybór wg mnie

Tez mi on go bardziej polecal:) zdecydowalem, ze go biore:)))8gb pamieci budowanej, 4rdzenie, snap400, 1gb ramu, dzieki za pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...