Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Middle Earth Shadow of Mordor problem z zapisem gry

vicodin93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdź spójność wszystkich plików, wejdź do folderu z save'ami i sprawdź czy coś tam w ogóle jest. Jeżeli to nie zadziała zrób reinstall gry.

Opublikowano

Witam!

Mam taki sam problem ;/ i wgl nie mogę znaleźć folderu z savami. Jest jakiś inny sposób, żeby to naprawić oprócz reinstalacji? Bo na PC jest 5 płyt co jest trochę męczące ;/ 

Opublikowano

Oprócz tego jest jeszcze okropnie długie ładowanie za każdym razem, gdy pojawia się to kółko w prawym dolnym rogu-nawet 10 min. ale jak gra się już włączy to bez problemu chodzi na najwyższych. I nie wiem czy to ma z tym coś wspólnego, ale za każdym razem jak włączam komputer muszę się logować na konto steam mimo, że teoretycznie mam opcje ,,zapamiętaj mnie" ;-;

Specyfikacja: - GeForce GTX 660

- Intel Core i7-3770 CPU @ 3.40 GHz

- 8 GB RAM'u

- Windows 7 Home Premium

A jak sprawdzić czy ta opcja jest wyłączona?  I jeszcze dodam, że tracę savy w każdej grze na steamie ;/ 

Opublikowano

Sprzęt masz dobry. Zainstaluj jeszcze raz Steama.Ja w tą grę nie grałem, ale zazwyczaj nowe gry mają domyślnie auto zapis włączony. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Wcześniej tak nie było...np. grałem w Dead Island i wszystko było pięknie a od paru dni nic się nie zapisuje ;/ 

Odinstalowałem steama i automatycznie usunęły się wszystkie gry...teraz znowu instaluje Cienia i zobaczymy jaki to będzie :)

Opublikowano

Dzięki za rady...już się zapisuje :) tylko dalej ładuje się wieki ;/   pomógł reinstal gry i steama. I nie wiem czy to miało jakieś znaczenie, ale wcześniej steama miałem na dysku C a gre na D..teraz jedno i drugie mam na D..może to pomogło ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...