Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Auto] Czy opłaca się kupować samochód z klasy D?

AlpenTogunner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy opłaca się kupować samochód z klasy D ? Czy zbierać kasę na samochód z klasy A ? Mam na razie 600k IGC i nie wiem czy kupować samochód z klasy D czy dozbierać na klasę A ? Jeżeli miałbym kupować samochód z D lub z A to powiedzcie mi jaki i czy kupować samochód z D czy dozbierać do A ?

Opublikowano

Ok dzięki za odpowiedź teraz mam 750k a dokąd będzie ten samochód ?

Jeśli masz na myśl kiedy ten samochód wycofają to nie wiadomo.  Następna rotacja za ponad tydzień, więc spokojnie. Auto kosztuje ponad 1,5 miliona, więc dużo jeszcze Ci do zbierania zostało. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Czy opłaca się kupować samochód z klasy D ? Czy zbierać kasę na samochód z klasy A ? Mam na razie 600k IGC i nie wiem czy kupować samochód z klasy D czy dozbierać na klasę A ? Jeżeli miałbym kupować samochód z D lub z A to powiedzcie mi jaki i czy kupować samochód z D czy dozbierać do A ?

Warto mieć auto w każdej klasie ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Jeśli byś chciał mistrza to 2100 SB i masz MR2 Mistrz nad Mistrzami w klasie B ;) 

Opublikowano

No tak tak. Chodziło mi o sytuację gdzie nie używa się power upów. Mazda ma pieruńskie przyśpieszenie, ale z kolei toyota świetne nitro dlatego mam i mazde i toyote :)

Opublikowano

Poza wyjątkami typu niektórych tras gdzie mogę objechać MR2 moim Capri lub A1ką :P

W klasie D do jednej z tras dobre jest też RS4 :P tak jak i do Dragu w klasie C :P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...