Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug W Marien -Odpowiedź

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie ja wam wyjaśnię ze się na 100% da wejść pod ziemię :) to tak:

robimy priv roma zapraszamy kolegę najlepiej z osiedla itp : bo jak weźmiesz kogoś innego zrobi screana wyśle do g1 i masz po koncie to tak: jesteś medicem a ktoś drugi w derbaran heavy wchodzisz na spot niu na te skrzynie i czekasz na heavego gdy przyjdzie skaczesz na te skrzynie a on z bazuki ci daje w plecy wtedy podskakujesz na dach i spadasz idziesz i spadasz na dol pod ziemie ładujesz hp i tp wszystko :) liczę na 5 lub + od wszystkich :)

b07e9b83f00d45d3abdec3f0e5e7452a.0.gif
Opublikowano

moge wam pokazac duzo bugow w wr wystarczy powiedziec to pokaze zreszta na youtube sa w huj :))))) daj+ i jesli ci pokazac pisz wejde do gry i bedzie wyjebane:_)

Jestem sobą nie udaje dorosłego w Warrocku bo to bez sensu.Staram sie grać na skillu bez cheatów he d;)

10 postów [x]

20 postów [x]

30 postów [x]

40 postów [x]

50 postów[x]

60 postów [x]

70 postów [x]

80 postów[x]

90 postów []

100 postów []

110 postów [] http://crossfire.cfps.pl/syg

120 postów []

130 postów []

140 postów []

150 postów []

http://crossfire.cfps.pl/sygnatura/rpsforfight_2_14.png

Opublikowano

po 1 bug stary... po 2 my z kumplem za 1 razem tam wchodzimy wiec łatwy, a po 3 jest jeszcze 1 bug bez używania tropera. Poszukam na YouTube i dam

@ no i prosze:

mi tego buga udało się zrobić 3/4 razy ale taki koleś co runde robił w kilka sek.

Pomogłem?? MOŻESZ dać + :*

snikersproject1.png
Opublikowano

Znane i nie przydatne, bo z pod ziemi i tak nie da rady zabijać ;]

Po 1 da się zabijać jak nie wiesz to nic nie pisz tak będzie najlepiej ! Da się zabić gościa z pod ziemi ale musisz mu celować w nogę i po 2 byś docenił kogoś trud ze chciało chciało mu się to pisać

Opublikowano

jutro postaram sie zrobic opis bugów na marien z screnami i opisami.

@aha i da się wyjść z "podziemi" :P drabiną w derb base

snikersproject1.png
Opublikowano

Ludzie ja wam wyjaśnię ze się na 100% da wejść pod ziemię :) to tak:

robimy priv roma zapraszamy kolegę najlepiej z osiedla itp : bo jak weźmiesz kogoś innego zrobi screana wyśle do g1 i masz po koncie to tak: jesteś medicem a ktoś drugi w derbaran heavy wchodzisz na spot niu na te skrzynie i czekasz na heavego gdy przyjdzie skaczesz na te skrzynie a on z bazuki ci daje w plecy wtedy podskakujesz na dach i spadasz idziesz i spadasz na dol pod ziemie ładujesz hp i tp wszystko :) liczę na 5 lub + od wszystkich :)

O zal. Ten Bóg to moj kolega odkrył, ale wada jest taka ze bana dostalem za takie cos.

PS: ja tera uzywam innego bugga "lagg"

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Po pierwsze ja go napisałem wczoraj i z nikogo nie ściągałem a jeżeli jest ten bug twój co go napisałeś udowodnij to pokaż linka