Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CIENIAFULMETIN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaraz dodam filmik jak to włączam. Oke.

Skoro Ci wywala apex kick, to znaczy ze hack jest zainstalowany, po klikaj troche w lobby myszką wejdz w ustawienia itp. i sprobuj insert kliknąć, Apex kick wywala gdy nie ustawisz żadnego hacka 

FILMIK JEST

JEŻELI KOMUŚ SIE NIE CHCE WŁĄCZYĆ OKIENKO, JAK KLIKA INSERT TO WYŁĄCZCIE CAŁKOWICIE ANTYWIRUSA I ZAINSTALUJCIE PONOWNIE

Opublikowano

• Witam ciebie serdecznie chciałbym żebyś mi wytłumaczył na skypie lub team speak jak to pobrać i zainstalować kilkam 32 bit i wyskakuje płatne to samo 64 bit  :( nie wiem co mam robić mam nadzieje że mi pomożesz jeszcze nigdy nie grałem na żadnych hackach na wolftimie spodobał mi sie twój hack i chciałbym go wyprubować ja sie uda polece znajomy jak moge napisz mi co masz skeyp lub team speak chodziby moge dodać cie na face book bardzo potrzebuje twojej pomocy.

Opublikowano

Zainstalowałem Twojego hacka przy wyłączonym antywirusie, i gdy wchodzę do gry a później naciskam insert nic się nie dzieję. Zaradzisz coś?  

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Jak instaluję hacka i również wchodzę do gry wyskakuje ,że brakuje jakiegoś pliku ... A menu w lobby się nie odpala

P.S (Antywirus wyłączony)

Opublikowano

A jak banują to na jednym serwerze np niemieckim czy na wszystkich ?

Na jednym. Ale łatwo ominąć bana. 

Wolf Dash działa ? albo nie wiem jak go użyć !

Przy następnej aktualizacji, może dodam poradnik, ale nie obiecuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...